'Genç Kaymakam, güzel işlere imza atacak'

GÜNDEM 04.01.2018 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3032+ kez okundu.
 

'Genç Kaymakam, güzel işlere imza atacak'

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan geçtiğimiz ayda göreve Başlayan Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti İstanbul  Milletvekili Hasan Turan, "Piraziz Giresun’un gelişmekte olduğu ilçelerinden biri. Ama ben inanıyorum böylesine genç ve idealist  bir kaymakam, Piraziz’de çok güzel işlerin altına imza atacaktır. Biz de bura insanı  ve İstanbul milletvekilleri olarak kendilerine yaptıkları çalışmalarda  gereken ilgiyi göstereceğiz" ifadelerini kullandı. Piraziz  Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak açıklamasında, "Göreve başlar başlamaz  ilçe ve köylerini  tanımak için ziyaretlerde bulunuyorum. Milletvekilimizin ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Vatandaşımız seçilmişlerimize temsil hakkını vermiş durumda. Bizim arzumuz buradan oluşturulacak ve ortaya çıkarılacak olan projeleri takip anlamında vekilimize büyük işler düşüyor. Bizler gelip geçici insanlarız. Bulunduğumuz görev süremiz boyunca bulunduğumuz ilçeye  neler yapabiliriz, neler kazandırabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz. Hedefimiz halkımıza sunulan hizmeti alıp, daha iyiye taşımaktır. Herkesin görüşlerini, fikirlerini göz önünde tutup; değerlendirerek çalışacağız. Seçilmiş insanların fikirleri ve görüşleri bizim için çok önemlidir. Burada önemli olan ortak akılın ortaya çıkmasıdır" dedi. 
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan geçtiğimiz ayda göreve Başlayan Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İstanbul  Milletvekili Hasan Turan, "Piraziz Giresun’un gelişmekte olduğu ilçelerinden biri. Ama ben inanıyorum böylesine genç ve idealist  bir kaymakam, Piraziz’de çok güzel işlerin altına imza atacaktır. Biz de bura insanı  ve İstanbul milletvekilleri olarak kendilerine yaptıkları çalışmalarda  gereken ilgiyi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Piraziz  Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak açıklamasında, "Göreve başlar başlamaz  ilçe ve köylerini  tanımak için ziyaretlerde bulunuyorum. Milletvekilimizin ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Vatandaşımız seçilmişlerimize temsil hakkını vermiş durumda. Bizim arzumuz buradan oluşturulacak ve ortaya çıkarılacak olan projeleri takip anlamında vekilimize büyük işler düşüyor. Bizler gelip geçici insanlarız. Bulunduğumuz görev süremiz boyunca bulunduğumuz ilçeye  neler yapabiliriz, neler kazandırabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz. Hedefimiz halkımıza sunulan hizmeti alıp, daha iyiye taşımaktır. Herkesin görüşlerini, fikirlerini göz önünde tutup; değerlendirerek çalışacağız. Seçilmiş insanların fikirleri ve görüşleri bizim için çok önemlidir. Burada önemli olan ortak akılın ortaya çıkmasıdır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.