Genç Çiftçilere 594 Damızlık Düve Dağıtıldı

EKONOMİ 29.12.2016 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1840+ kez okundu.
 

Genç Çiftçilere 594 Damızlık Düve Dağıtıldı

Vali Hasan Karahan, 'Genç Çiftçi Projesinin Desteklenmesi' programı kapsamında 594 Damızlık Düve'nin dağıtımını yaptı.
Damızlık düvelerin çiftçilere dağıtımıyla ilgili, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla Aksu Mahallesinde bir program düzenlendi. Düzenlenen program ile projesi desteklenen genç çiftçilere damızlık düvelerin teslimi Vali Hasan Karahan tarafından yapıldı. Proje ile ilgili Vali Karahan’a bilgi veren İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2016 yılında uygulamaya konulan “Genç Çiftçi Projesinin Desteklenmesi” programı kapsamında kişi başı verilen 30 bin liralık hibe için il genelinde 18-40 yaş arasında 4 bin 34 genç çiftçinin projeleriyle başvuruda bulunduğunu ve bunlardan 231 genç çiftçinin projesinin onaylandığını belirtti.“Genç Çiftçi Projesinin Desteklenmesi” programı kapsamında dağıtılan 594 baş damızlık düve ile birlikte ilimizde bu projeden yararlanmaya hak kazanan 231 genç çiftçi projesi tamamlanırken, toplamda 6 milyon 930 bin lira hibe ödemesi gerçekleştirildi.
Vali Hasan Karahan, 'Genç Çiftçi Projesinin Desteklenmesi' programı kapsamında 594 Damızlık Düve'nin dağıtımını yaptı.
Damızlık düvelerin çiftçilere dağıtımıyla ilgili, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla Aksu Mahallesinde bir program düzenlendi. Düzenlenen program ile projesi desteklenen genç çiftçilere damızlık düvelerin teslimi Vali Hasan Karahan tarafından yapıldı. 
Proje ile ilgili Vali Karahan’a bilgi veren İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2016 yılında uygulamaya konulan “Genç Çiftçi Projesinin Desteklenmesi” programı kapsamında kişi başı verilen 30 bin liralık hibe için il genelinde 18-40 yaş arasında 4 bin 34 genç çiftçinin projeleriyle başvuruda bulunduğunu ve bunlardan 231 genç çiftçinin projesinin onaylandığını belirtti.
“Genç Çiftçi Projesinin Desteklenmesi” programı kapsamında dağıtılan 594 baş damızlık düve ile birlikte ilimizde bu projeden yararlanmaya hak kazanan 231 genç çiftçi projesi tamamlanırken, toplamda 6 milyon 930 bin lira hibe ödemesi gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.