“Gençler geleceğimizin teminatı”

GÜNDEM 02.02.2020 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3709+ kez okundu.
 

“Gençler geleceğimizin teminatı”

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi. İl Müftüsü Oral, geleceğin teminatı olan gençlere yönelik programlar gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade etti.
Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak için kamp programı gerçekleştirildiğini belirtti. "Gençliğe Değer" projesi kapsamında İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yarı yıl tatili dolayısıyla öğrencilere yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" gerçekleştirildi. Bölge Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursunda düzenlenen ve 12-14 yaş arası 18 erkek öğrencinin katıldığı kampta Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kamp programı uygulandı. 5 günlük kampta sosyal etkinlikler, maneviyat istasyonu, kitap okuma, seminerler, cuma sabah namazı tesbihat programı, Kale gezisi, halı saha ve yüzme havuzunda sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’nda öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Muhittin Oral, kampın faydalı ve eğlenceli geçmesi temennisinde bulundu. ampın sonunda programa katılan öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi. İl Müftüsü Oral, geleceğin teminatı olan gençlere yönelik programlar gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak için kamp programı gerçekleştirildiğini belirtti.

"Gençliğe Değer" projesi kapsamında İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yarı yıl tatili dolayısıyla öğrencilere yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" gerçekleştirildi. Bölge Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursunda düzenlenen ve 12-14 yaş arası 18 erkek öğrencinin katıldığı kampta Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kamp programı uygulandı.

5 günlük kampta sosyal etkinlikler, maneviyat istasyonu, kitap okuma, seminerler, cuma sabah namazı tesbihat programı, Kale gezisi, halı saha ve yüzme havuzunda sportif faaliyetler gerçekleştirildi.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’nda öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Muhittin Oral, kampın faydalı ve eğlenceli geçmesi temennisinde bulundu.

ampın sonunda programa katılan öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.