GENÇLER SEYİR TEPESİNDE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

YAŞAM 11.08.2017 - 05:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3811+ kez okundu.
 

GENÇLER SEYİR TEPESİNDE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Karaağaç Köyü gençleri yaklaşık 1 yıl önce başlattıkları çalışma ile Seyir Tepesini bölge halkının kullanımına sundular.
Bulancak'a bağlı Karaağaç Köyünde ortak kullanım olarak kullanılan 5 dönümlük araziyi köyün gençleri piknik alanı ve yamaç paraşütü yapılabilmesi için haftalarca uğraşarak düzenlediler. 40'a yakın köy genci köylerinde bulunan Seyir Tepesi'ni düzenlemek için yaklaşık 1 yıl önce harekete geçti. Köyün ileri gelenlerinin desteği ile harekete geçen gençler, Seyir Tepesinde 1 yıl önce başladıkları çalışmayla oturma alanları, mangal yeri, kara demlik çay demleme ocağı ve çevre düzenlemesi yaptılar. Seyir Tepesinde belli bir alanı ise yamaç paraşütü yapabilmek için ayıran gençler, bu alanda hedeflerinin çok yüksek olduğunu söylediler.  Mini futbol sahası, cam teras gibi düşünceleri de olduklarını vurgulayan gençler, hafta sonu seyir tepesinde profesyonel yamaç paraşütçüsü Çetin Karahan'ı ağırladılar. Seyir tepesinin 400 metre bir vadiye sahip olduğunu kaydeden Karahan, bu alandan yamaç paraşütü uçuşları yapılabileceğini kaydetti. Yaklaşık 1300 rakıma ulaşan Seyir Tepesinden Bulancak İskelesi, Orta Cami ve Sarayburnu Camisi rahatlıkla görülebiliyor. Karaağaç Köyü gençleri Bulancak Şehir merkezinden 34 kilometre uzaklıkta yer alan seyir tepesine tüm bölge halkının gelmesini beklediklerini söylediler. Bu alanın oluşturulmasında emeği geçen köy halkına teşekkür eden gençler, maddi manevi desteği bulunan herkese sonsuz şükranlarını sundular. 
Karaağaç Köyü gençleri yaklaşık 1 yıl önce başlattıkları çalışma ile Seyir Tepesini bölge halkının kullanımına sundular.
Bulancak'a bağlı Karaağaç Köyünde ortak kullanım olarak kullanılan 5 dönümlük araziyi köyün gençleri piknik alanı ve yamaç paraşütü yapılabilmesi için haftalarca uğraşarak düzenlediler.
40'a yakın köy genci köylerinde bulunan Seyir Tepesi'ni düzenlemek için yaklaşık 1 yıl önce harekete geçti.
Köyün ileri gelenlerinin desteği ile harekete geçen gençler, Seyir Tepesinde 1 yıl önce başladıkları çalışmayla oturma alanları, mangal yeri, kara demlik çay demleme ocağı ve çevre düzenlemesi yaptılar.
Seyir Tepesinde belli bir alanı ise yamaç paraşütü yapabilmek için ayıran gençler, bu alanda hedeflerinin çok yüksek olduğunu söylediler.  Mini futbol sahası, cam teras gibi düşünceleri de olduklarını vurgulayan gençler, hafta sonu seyir tepesinde profesyonel yamaç paraşütçüsü Çetin Karahan'ı ağırladılar.
Seyir tepesinin 400 metre bir vadiye sahip olduğunu kaydeden Karahan, bu alandan yamaç paraşütü uçuşları yapılabileceğini kaydetti.
Yaklaşık 1300 rakıma ulaşan Seyir Tepesinden Bulancak İskelesi, Orta Cami ve Sarayburnu Camisi rahatlıkla görülebiliyor.
Karaağaç Köyü gençleri Bulancak Şehir merkezinden 34 kilometre uzaklıkta yer alan seyir tepesine tüm bölge halkının gelmesini beklediklerini söylediler.
Bu alanın oluşturulmasında emeği geçen köy halkına teşekkür eden gençler, maddi manevi desteği bulunan herkese sonsuz şükranlarını sundular. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.