GENÇLİK ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 20. SAYISI YAYIMLANDI

GÜNDEM 10.07.2020 - 15:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3508+ kez okundu.
 

GENÇLİK ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 20. SAYISI YAYIMLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Gençlik Araştırmaları Dergisi’nin 20. sayısı yayımlandı.
Derginin 20. sayısında, “Gençlerde Nesiller Arası Normatif Dayanışma ve Empati Düzeyi Araştırması”, “Ergenlerin Sosyal Karşılaştırma ve Duygusal Öz-Yeterlik Düzeylerinin Demografik Değişkenlere Göre İncelenmesi” ve “Genç İşsizliği ve Mücadele Yöntemleri” gibi çeşitli konulara ait makaleler yer alıyor. Gençlik Araştırmaları Dergisi, özgün, bilimsel çalışmalar için mecra olmayı, gençlikle ilgili nitelikli tartışmalar üretmeyi ve Türkiye’de gençlere yönelik politikaların geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Gençlik Araştırmaları Dergisi’nin 20. sayısı ve tüm sayılarına http://genclikarastirmalari.gsb.gov.tr İnternet adresi üzerinden ulaşılabilir.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Gençlik Araştırmaları Dergisi’nin 20. sayısı yayımlandı.

Derginin 20. sayısında, “Gençlerde Nesiller Arası Normatif Dayanışma ve Empati Düzeyi Araştırması”, “Ergenlerin Sosyal Karşılaştırma ve Duygusal Öz-Yeterlik Düzeylerinin Demografik Değişkenlere Göre İncelenmesi” ve “Genç İşsizliği ve Mücadele Yöntemleri” gibi çeşitli konulara ait makaleler yer alıyor.

Gençlik Araştırmaları Dergisi, özgün, bilimsel çalışmalar için mecra olmayı, gençlikle ilgili nitelikli tartışmalar üretmeyi ve Türkiye’de gençlere yönelik politikaların geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Gençlik Araştırmaları Dergisi’nin 20. sayısı ve tüm sayılarına http://genclikarastirmalari.gsb.gov.tr İnternet adresi üzerinden ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.