Gençlik Kolları Kılıç'a emanet

GÜNDEM 01.01.2018 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4125+ kez okundu.
 

Gençlik Kolları Kılıç'a emanet

AK Parti Bulancak Gençlik Kollarında 5. Olağan Genel Kurul yapıldı.
30 Aralık Cumartesi günü Kılıç Center Düğün salonunda geniş bir katılımın olduğu genel kurulda tek liste ile seçime gidildi. Genel kurul öncesi gündeme geçilmeden saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Daha sonra da AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, gençlik kolları eski başkanı Ramazan Karabulut birer konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Konuşmalardan sonra gençlik kollarının faaliyet ve hesap raporu okunarak ibra edildi. Divan kuruluna sunulan Ramazan Kılıç'ın listesi yapılan oylama sonucunda kabul edildi. Seçim sonucunda AK Parti Bulancak Gençlik Kolları yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ramazan Kılıç, Recep Geçici, Cumhur Çakmak, Cengiz Aydın, Tolga Tomak, Tuba Akgün, Kübranur Aydın, Nazmi Delioğlu, Abdulkadir Gürsoy, Furkan Bilgiç, Ahmet Kocaman, Şenol Yıldırım, Ahmet Furkan Aydın, Nurgül Yılmaz, Ahmetcan Karabulut, Muhammet Tayyip Yılmaz, Muhammet Karabulut, Yeşim Yıldırım, Mehmet Sabit Bulut ve Fatih Güler.   
AK Parti Bulancak Gençlik Kollarında 5. Olağan Genel Kurul yapıldı.

30 Aralık Cumartesi günü Kılıç Center Düğün salonunda geniş bir katılımın olduğu genel kurulda tek liste ile seçime gidildi. Genel kurul öncesi gündeme geçilmeden saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Daha sonra da AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, gençlik kolları eski başkanı Ramazan Karabulut birer konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Konuşmalardan sonra gençlik kollarının faaliyet ve hesap raporu okunarak ibra edildi. Divan kuruluna sunulan Ramazan Kılıç'ın listesi yapılan oylama sonucunda kabul edildi. Seçim sonucunda AK Parti Bulancak Gençlik Kolları yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ramazan Kılıç, Recep Geçici, Cumhur Çakmak, Cengiz Aydın, Tolga Tomak, Tuba Akgün, Kübranur Aydın, Nazmi Delioğlu, Abdulkadir Gürsoy, Furkan Bilgiç, Ahmet Kocaman, Şenol Yıldırım, Ahmet Furkan Aydın, Nurgül Yılmaz, Ahmetcan Karabulut, Muhammet Tayyip Yılmaz, Muhammet Karabulut, Yeşim Yıldırım, Mehmet Sabit Bulut ve Fatih Güler.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.