Giresun'a kupayla döndüler

SPOR 12.10.2017 - 13:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3221+ kez okundu.
 

Giresun'a kupayla döndüler

Ünye Off-Road kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen yarışlar Ünye hava alanında gerçekleştirilen pistler de nefes kesti.
21 aracın kıyasıya yarıştığı ve 4 kategoride gerçekleşen yarışta araçlar her parkuru dört tur atarak bitirdi. Yarışlarda iki araç ilk parkuru tamamlayamadan arızalanırken, bir aracında arka sol tekerleği çıktı. Bir parkurun 15 etaptan oluştuğu yarışlarda S3 klasmanında ikinciliği Giresun Offroad Kulübü üyeleri Sinan Çelebi ve  Hasan Çelebi kimseye kaptırmadılar. Genel klasmanda da en iyi derece yapan Sinan Çelebi ve Hasan Çelebi ikinci olarak Giresun'a kupa getirdiler. Sinan Çelebi ve Hasan Çelebi yaptıkları açıklamada, "Bize ikinci kez Karadeniz şampiyonluğunu yaşatan Allaha hamdolsun. Ayrıca Yanımızda olup desteklerini esirgemeyen Recep Altunbaş, Eser Yalçın, Öztürk Özcan, Özcan Doğramacı, Ayhan Işık ve Uğur Yaprak'a teşekkür ederiz" dediler. Yarışlara  İstanbul,  Sakarya,  Karabük,  Ordu,  Ankara,  Giresun,  Vezirköprü ve  Ünye olmak üzere 21 araç katıldı. Yarışları  Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney,  Ünye Belediye Başkanı  Ahmet Çamyar, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün,  Tosfed gözlemcisi Tunç Tunçel, Ünye Off-Road Kulüp Başkanı Hayrettin Basiloğlu, bazı STK Temsilcileri ve yarış severler katıldı.
Ünye Off-Road kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen yarışlar Ünye hava alanında gerçekleştirilen pistler de nefes kesti.

21 aracın kıyasıya yarıştığı ve 4 kategoride gerçekleşen yarışta araçlar her parkuru dört tur atarak bitirdi. Yarışlarda iki araç ilk parkuru tamamlayamadan arızalanırken, bir aracında arka sol tekerleği çıktı.

Bir parkurun 15 etaptan oluştuğu yarışlarda S3 klasmanında ikinciliği Giresun Offroad Kulübü üyeleri Sinan Çelebi ve  Hasan Çelebi kimseye kaptırmadılar. Genel klasmanda da en iyi derece yapan Sinan Çelebi ve Hasan Çelebi ikinci olarak Giresun'a kupa getirdiler.

Sinan Çelebi ve Hasan Çelebi yaptıkları açıklamada, "Bize ikinci kez Karadeniz şampiyonluğunu yaşatan Allaha hamdolsun. Ayrıca Yanımızda olup desteklerini esirgemeyen Recep Altunbaş, Eser Yalçın, Öztürk Özcan, Özcan Doğramacı, Ayhan Işık ve Uğur Yaprak'a teşekkür ederiz" dediler.

Yarışlara  İstanbul,  Sakarya,  Karabük,  Ordu,  Ankara,  Giresun,  Vezirköprü ve  Ünye olmak üzere 21 araç katıldı. Yarışları  Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney,  Ünye Belediye Başkanı  Ahmet Çamyar, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün,  Tosfed gözlemcisi Tunç Tunçel, Ünye Off-Road Kulüp Başkanı Hayrettin Basiloğlu, bazı STK Temsilcileri ve yarış severler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.