Giresun’a son teknolojik İtfaiye

GÜNDEM 08.10.2019 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2910+ kez okundu.
 

Giresun’a son teknolojik İtfaiye

Giresun Belediyesi hizmet araçlarına bir yenisini daha ekledi.
Araç filosunu her geçen gün daha çok büyütmeyi hedefleyen Giresun Belediyesi, yeni almış olduğu itfaiye aracını da bünyesine kazandırdı. Şehir içi ve şehir dışında meydana gelen yangın, afet, zelzele gibi her türlü olaylarda vatandaşların yanında olan Giresun İtfaiyesi, bünyesinde bulunan ekip ve ekipmanları her geçen gün büyütüyor. Bu kapsamda şehrimizde olası yangınlarda kullanılmak üzere 4 Milyon 940 Bin TL değerinde tam donanımlı ve 60 metre merdiven uzunluğuna sahip bomlu sepetli itfaiye aracı alındı. Alınan araç özellik ve donanım bakımında Türkiye’de 5. araç olma özelliğini taşıyor. Yerli firma ve Türk mühendisler tarafından hazırlanan bu araç birçok teknik özelliği de bünyesinde barındırıyor. Tamamen hidrolik ve akıllı olan aracın merdiven kısmı açıldığında 360 derece dönme 300 kg da taşıma kapasitesine sahip araçta 270 kg ağırlığında asansör mevcut. Ayrıca bomlu sepeti bulunan yeni itfaiye aracı otomatik şanzıman ve 12 vitesten oluşan ve kendi üzerinde birde jeneratör barındıran son derece teknolojik bir özelliğe sahip.
Giresun Belediyesi hizmet araçlarına bir yenisini daha ekledi.

Araç filosunu her geçen gün daha çok büyütmeyi hedefleyen Giresun Belediyesi, yeni almış olduğu itfaiye aracını da bünyesine kazandırdı.

Şehir içi ve şehir dışında meydana gelen yangın, afet, zelzele gibi her türlü olaylarda vatandaşların yanında olan Giresun İtfaiyesi, bünyesinde bulunan ekip ve ekipmanları her geçen gün büyütüyor. Bu kapsamda şehrimizde olası yangınlarda kullanılmak üzere 4 Milyon 940 Bin TL değerinde tam donanımlı ve 60 metre merdiven uzunluğuna sahip bomlu sepetli itfaiye aracı alındı.

Alınan araç özellik ve donanım bakımında Türkiye’de 5. araç olma özelliğini taşıyor. Yerli firma ve Türk mühendisler tarafından hazırlanan bu araç birçok teknik özelliği de bünyesinde barındırıyor. Tamamen hidrolik ve akıllı olan aracın merdiven kısmı açıldığında 360 derece dönme 300 kg da taşıma kapasitesine sahip araçta 270 kg ağırlığında asansör mevcut. Ayrıca bomlu sepeti bulunan yeni itfaiye aracı otomatik şanzıman ve 12 vitesten oluşan ve kendi üzerinde birde jeneratör barındıran son derece teknolojik bir özelliğe sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.