‘Giresun’a yakışan hizmetleri yapacağız’

GÜNDEM 11.03.2019 - 09:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3722+ kez okundu.
 

‘Giresun’a yakışan hizmetleri yapacağız’

Giresun Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Çınarlar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.
Açılışta Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’ün yanı sıra AK Parti ve MHP Teşkilatları ile çok sayıda vatandaş yer aldı. Çınarlar Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, "Çınarlar Mahallesi 31 Mart seçimlerinde gerekeni yapacak, partimize en güçlü şekilde desteğini gösterecektir. Halkımız ile birlikte Mahallemiz için güzel çalışmalar yapacağız. Talep ve isteklerinizi yerine getireceğiz" dedi. ‘Giresun’a yakışan hizmetleri yapacağız’ diyen Şenlikoğlu, “Büyük bir heyecan ile seçim irtibat büromuzun açılışına teşrif eden tüm gönüldaşlara teşekkür ediyorum. Yeni bir seçimin arifesindeyiz. Artık zaman yaklaşıyor. Hemşerilerimizin destekleriyle bu seçimi kazanacağımıza inancım tam. İnşallah Çınarlar mahallesinden de güçlü bir destek alacağız. Çınarlar 31 Mart seçimlerinde gerekeni yapacak, Cumhur ittifakına en güçlü şekilde desteğini gösterecektir” ifadelerini kullandı.  
Giresun Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Çınarlar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.

Açılışta Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’ün yanı sıra AK Parti ve MHP Teşkilatları ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

Çınarlar Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, "Çınarlar Mahallesi 31 Mart seçimlerinde gerekeni yapacak, partimize en güçlü şekilde desteğini gösterecektir. Halkımız ile birlikte Mahallemiz için güzel çalışmalar yapacağız. Talep ve isteklerinizi yerine getireceğiz" dedi.

‘Giresun’a yakışan hizmetleri yapacağız’ diyen Şenlikoğlu, “Büyük bir heyecan ile seçim irtibat büromuzun açılışına teşrif eden tüm gönüldaşlara teşekkür ediyorum. Yeni bir seçimin arifesindeyiz. Artık zaman yaklaşıyor. Hemşerilerimizin destekleriyle bu seçimi kazanacağımıza inancım tam. İnşallah Çınarlar mahallesinden de güçlü bir destek alacağız. Çınarlar 31 Mart seçimlerinde gerekeni yapacak, Cumhur ittifakına en güçlü şekilde desteğini gösterecektir” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.