Giresun Belediyesi’ne en iyi iletişim ödülü

GÜNDEM 22.01.2018 - 18:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3009+ kez okundu.
 

Giresun Belediyesi’ne en iyi iletişim ödülü

Tiyatro Gazetesi’nin düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü yapılan Anadolu Tiyatro Ödülleri Grand Pera Emek Sahnesi’nde sahiplerine verildi.
4. Anadolu Tiyatro Ödülleri kapsamında, yıl boyunca gerçekleşen çalışmalar, seçici kurul tarafından değerlendirilerek, en etkili tiyatro çalışmaları, eserleri ve sanata katkı ödüllendirildi. Ödül törenine Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, TOBAV kurucularından sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Levent, İstanbul Şehir Tiyatrosu sanatçısı Mert Turak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sinema ve tiyatro sanatçısı katıldı. Tiyatro Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuran Uslu’nun açılış konuşması ile başlayan gecede Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu, bir moral, bir vefa, sanatı teşvik için dört yıl önce başlattıkları Anadolu Tiyatro Ödülleri değerlendirmesinin emek verenlere vefa, genç yeteneklere teşvik olduğunu ifade etti. Giresun Belediyesi Basın İletişim Bürosu’nun en iyi iletişim ödülüne layık görülmesi üzerine ödülü Basın Danışmanı Mustafa Öztürk aldı. 
Tiyatro Gazetesi’nin düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü yapılan Anadolu Tiyatro Ödülleri Grand Pera Emek Sahnesi’nde sahiplerine verildi.

4. Anadolu Tiyatro Ödülleri kapsamında, yıl boyunca gerçekleşen çalışmalar, seçici kurul tarafından değerlendirilerek, en etkili tiyatro çalışmaları, eserleri ve sanata katkı ödüllendirildi. Ödül törenine Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, TOBAV kurucularından sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Levent, İstanbul Şehir Tiyatrosu sanatçısı Mert Turak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sinema ve tiyatro sanatçısı katıldı. Tiyatro Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuran Uslu’nun açılış konuşması ile başlayan gecede Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu, bir moral, bir vefa, sanatı teşvik için dört yıl önce başlattıkları Anadolu Tiyatro Ödülleri değerlendirmesinin emek verenlere vefa, genç yeteneklere teşvik olduğunu ifade etti.

Giresun Belediyesi Basın İletişim Bürosu’nun en iyi iletişim ödülüne layık görülmesi üzerine ödülü Basın Danışmanı Mustafa Öztürk aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.