'Giresun'da 4-0 yapacağız'

SİYASET 03.05.2018 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2652+ kez okundu.
 

'Giresun'da 4-0 yapacağız'

Kovanlık Belde Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek,
Ak Parti' den Giresun Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Küçük, Giresun'da bulunan Cafe de Puga'da bir basın toplantısı düzenledi. Aday Adayı Küçük'e basın toplantısında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Aydındere önceki Belediye Başkanı Haydar Karakılıç ve belediye meclis üyeleri ile eşlik etti. Aday adayı Küçük yaptığı konuşmada, "Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin ülkemiz ve Giresun için çok önem arz ettiğini biliyoruz. Şunu belirtmek isterim ki AK Parti'nin tek rakibi kendisidir. Dolayısıyla 24 Haziran' da Giresun' dan 4 milletvekili çıkaracaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesiyle Giresun'a ve halkımıza hizmet sözü veriyor, çıkmış olduğumuz bu yolda hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde halkımızın desteğini ve duasını bekliyoruz" dedi. 
Kovanlık Belde Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek,

Ak Parti' den Giresun Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Küçük, Giresun'da bulunan Cafe de Puga'da bir basın toplantısı düzenledi.

Aday Adayı Küçük'e basın toplantısında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Aydındere önceki Belediye Başkanı Haydar Karakılıç ve belediye meclis üyeleri ile eşlik etti.

Aday adayı Küçük yaptığı konuşmada, "Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin ülkemiz ve Giresun için çok önem arz ettiğini biliyoruz. Şunu belirtmek isterim ki AK Parti'nin tek rakibi kendisidir. Dolayısıyla 24 Haziran' da Giresun' dan 4 milletvekili çıkaracaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesiyle Giresun'a ve halkımıza hizmet sözü veriyor, çıkmış olduğumuz bu yolda hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde halkımızın desteğini ve duasını bekliyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.