GİRESUN’DA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

GÜNDEM 15.08.2019 - 09:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3664+ kez okundu.
 

GİRESUN’DA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları'nın katıldığı toplu bayramlaşma töreni Hacı Miktad Camiinde gerçekleşti.
Giresun’da toplu bayramlaşma töreni bayramın birinci günün Vali Harun Sarıfakıoğulları ve il protokolünün katılımıyla Giresun Merkez Hacı Miktad Camiinde gerçekleştirildi.    Vali Sarıfakıoğulları, Hacı Miktad Camiinde öğle namazına müteakip saat 13.00 da gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bayramlaşarak bir süre sohbet etti.  Hacı Miktad Camii avlusunda gerçekleştirilen toplu bayramlaşma törenine il protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları'nın katıldığı toplu bayramlaşma töreni Hacı Miktad Camiinde gerçekleşti.

Giresun’da toplu bayramlaşma töreni bayramın birinci günün Vali Harun Sarıfakıoğulları ve il protokolünün katılımıyla Giresun Merkez Hacı Miktad Camiinde gerçekleştirildi. 

 
Vali Sarıfakıoğulları, Hacı Miktad Camiinde öğle namazına müteakip saat 13.00 da gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bayramlaşarak bir süre sohbet etti. 

Hacı Miktad Camii avlusunda gerçekleştirilen toplu bayramlaşma törenine il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.