Giresun'da Engelliler Haftası kutlandı

GÜNDEM 11.05.2019 - 09:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2990+ kez okundu.
 

Giresun'da Engelliler Haftası kutlandı

Giresun'da Engelliler Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
Kentteki engelliler, il protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler Debboy mevkisinden Atatürk Meydanı'na kadar yürüdü.  Buradaki programda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun, bir konuşma yaptı.  Konuşmanın ardından engellilerden oluşan mehter takımı gösteri sundu. Daha sonra engelliler dans, müzik ve halk oyunları gösterileri sergiledi.  Meydanda engellilerin yaptığı ürünlerin sergilendiği stantların açılışı da gerçekleştirildi.  Programa Giresun Vali Yardımcısı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Yakın, Giresun Anadolu Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Yayla, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.   
Giresun'da Engelliler Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Kentteki engelliler, il protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler Debboy mevkisinden Atatürk Meydanı'na kadar yürüdü. 

Buradaki programda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun, bir konuşma yaptı. 

Konuşmanın ardından engellilerden oluşan mehter takımı gösteri sundu. Daha sonra engelliler dans, müzik ve halk oyunları gösterileri sergiledi. 

Meydanda engellilerin yaptığı ürünlerin sergilendiği stantların açılışı da gerçekleştirildi. 

Programa Giresun Vali Yardımcısı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Yakın, Giresun Anadolu Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Yayla, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.