‘Giresun’da Gönül ve hizmet belediyeciliği olacak’

GÜNDEM 05.02.2019 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2382+ kez okundu.
 

‘Giresun’da Gönül ve hizmet belediyeciliği olacak’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Belediye Başkan adayı olarak işaret edilir edilmez sahaya inerek Giresun’u karış karış gezmeye başlayan AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Gönül ve hizmet belediyeciliği sloganıyla çalışmalarına devam eden Şenlikoğlu, 7’den 77’e Giresunlularla kucaklaşarak Giresun için proje ve hayallerini paylaşıyor. Halkla her zaman kucaklaşan Belediye Başkan adayı Şenlikoğlu, her ziyaret ettiği, her gittiği yerde Giresunluların büyük ilgi ve alakasıyla karşılanıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Giresun için ilk dev projesi olan ‘Giresun Millet Bahçesi’nin tanıtımını yapan Şenlikoğlu, Hacısiyam Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi. Şenlikoğlu, Hacısiyam Mahallesi esnafını tek tek ziyaret hayırlı işler ve bol kazançlı günler diledi. Esnaf ve halkın sıcak, samimi ve içten yakınlığıyla karşılanan Şenlikoğlu, Giresun’da önce gönül belediyeciliği kuracaklarını ifade etti. ‘Giresun Millet Bahçesi’ projesinin Giresun kamuoyunda büyük yankı ve heyecan oluşturduğunu belirten Şenlikoğlu, her hafta dev bir proje açıklamaya devam edeceklerinin altını çizdi. Giresun için ikinci dev projesini önümüzdeki günlerde halkın beğenişe sunacaklarını kaydeden Şenlikoğlu, “Giresun’un bir 5 yıl daha kaybetmeye ne zamanı nede lüksü var. Trafikten otoparka çözüm bekleyen birikmiş sorun var. İnşallah Giresun için hazırladığımız gerçekçi ve yapılabilir projelerle Giresun’u ayağa kaldırarak, gelecek nesillere yaşanabilir ve modern bir şehir bırakacağız. Biz günü kurtarmanın peşinde değil, Giresun’un geleceğini inşa etmenin derdindeyiz. Hedef vizyon 2018” dedi.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Belediye Başkan adayı olarak işaret edilir edilmez sahaya inerek Giresun’u karış karış gezmeye başlayan AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Gönül ve hizmet belediyeciliği sloganıyla çalışmalarına devam eden Şenlikoğlu, 7’den 77’e Giresunlularla kucaklaşarak Giresun için proje ve hayallerini paylaşıyor.

Halkla her zaman kucaklaşan Belediye Başkan adayı Şenlikoğlu, her ziyaret ettiği, her gittiği yerde Giresunluların büyük ilgi ve alakasıyla karşılanıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Giresun için ilk dev projesi olan ‘Giresun Millet Bahçesi’nin tanıtımını yapan Şenlikoğlu, Hacısiyam Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi. Şenlikoğlu, Hacısiyam Mahallesi esnafını tek tek ziyaret hayırlı işler ve bol kazançlı günler diledi. Esnaf ve halkın sıcak, samimi ve içten yakınlığıyla karşılanan Şenlikoğlu, Giresun’da önce gönül belediyeciliği kuracaklarını ifade etti.

‘Giresun Millet Bahçesi’ projesinin Giresun kamuoyunda büyük yankı ve heyecan oluşturduğunu belirten Şenlikoğlu, her hafta dev bir proje açıklamaya devam edeceklerinin altını çizdi. Giresun için ikinci dev projesini önümüzdeki günlerde halkın beğenişe sunacaklarını kaydeden Şenlikoğlu, “Giresun’un bir 5 yıl daha kaybetmeye ne zamanı nede lüksü var. Trafikten otoparka çözüm bekleyen birikmiş sorun var. İnşallah Giresun için hazırladığımız gerçekçi ve yapılabilir projelerle Giresun’u ayağa kaldırarak, gelecek nesillere yaşanabilir ve modern bir şehir bırakacağız. Biz günü kurtarmanın peşinde değil, Giresun’un geleceğini inşa etmenin derdindeyiz. Hedef vizyon 2018” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.