Giresun’da İçme Suyu tamamlanıyor

SİYASET 11.07.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2606+ kez okundu.
 

Giresun’da İçme Suyu tamamlanıyor

AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Giresun’un İçme Suyu Projesi hakkında TBMM’de DSİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ile görüştüler.
DSİ Genel Müdür Yardımcısı aynı zamanda hemşerimiz olan Kaya Yıldız ve beraberindeki heyet, Giresun Milletvekillerine bilgi vererek, devam eden proje hakkında açıklamalarda bulundular. Toplantı sonrası alınan bilgide şu ifadelere yer verildi; “Giresun il merkezi ve civar yerleşimlerinin içme ve kullanma suyu ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla DSİ 22 Trabzon Bölge Müdürlüğünce 26 Haziran 2012 tarihinde Giresun İçme Suyu İsale Hattı Proje yapımı adı altında su kaynağı Aksu Deresi olacak şekilde projelendirme çalışmaları başlatılmıştır. Proje ön raporunda su kaynağı Aksu Çayı olarak belirtilirken su alma yapısı Aksu Regülatörü, Arıtma Tesisi ise 120 bin metreküptür. Proje kapsamındaki yerleşim bölgeleri ise Giresun il merkezi ve köyleri, Bulancak İlçe merkezi ve köyleri, Keşap İlçe merkezi, Dereli İlçe merkezi ve köyleri ile Duroğlu Beldesi’dir”
AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Giresun’un İçme Suyu Projesi hakkında TBMM’de DSİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ile görüştüler.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı aynı zamanda hemşerimiz olan Kaya Yıldız ve beraberindeki heyet, Giresun Milletvekillerine bilgi vererek, devam eden proje hakkında açıklamalarda bulundular.

Toplantı sonrası alınan bilgide şu ifadelere yer verildi; “Giresun il merkezi ve civar yerleşimlerinin içme ve kullanma suyu ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla DSİ 22 Trabzon Bölge Müdürlüğünce 26 Haziran 2012 tarihinde Giresun İçme Suyu İsale Hattı Proje yapımı adı altında su kaynağı Aksu Deresi olacak şekilde projelendirme çalışmaları başlatılmıştır. Proje ön raporunda su kaynağı Aksu Çayı olarak belirtilirken su alma yapısı Aksu Regülatörü, Arıtma Tesisi ise 120 bin metreküptür. Proje kapsamındaki yerleşim bölgeleri ise Giresun il merkezi ve köyleri, Bulancak İlçe merkezi ve köyleri, Keşap İlçe merkezi, Dereli İlçe merkezi ve köyleri ile Duroğlu Beldesi’dir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.