Giresun'da İsrail'in Gazze'ye saldırıları kınandı

GÜNDEM 16.11.2019 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3296+ kez okundu.
 

Giresun'da İsrail'in Gazze'ye saldırıları kınandı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı'nca (MGV) İsrail'in Gazze'deki saldırıları protesto edildi.
AGD ve MGV Giresun Şube Başkanı Tahir Karabiber, Atatürk Meydanı'nda Cuma namazı sonrası yaptığı basın açıklamasında, Müslüman olsun ya da olmasın tüm insanların dünyada daha kolay ve daha güzel bir yaşam sürme hakkı olduğuna inandıklarını söyledi.  Bir ırkın diğerinden üstün ve ayrıcalıklı olduğu tezi üzerine kurulan hiç bir ideolojinin insanlığa saadet getiremeyeceğini ifade eden Karabiber, tüm insanlık için değil de sadece bir aile ya da kavim için yaşamı kolaylaştırmayı düşünenlerin geri kalan insanlar için dünyayı cehenneme çevirebildiğini kaydetti. İsrail'in hamasete karşı bağışıklığının olduğunu belirten Karabiber, yapılması gerekenin her platformda Filistin halkına ve Filistin mücadelesine destek vermeye devam etmek olduğunu aktardı.    
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı'nca (MGV) İsrail'in Gazze'deki saldırıları protesto edildi.

AGD ve MGV Giresun Şube Başkanı Tahir Karabiber, Atatürk Meydanı'nda Cuma namazı sonrası yaptığı basın açıklamasında, Müslüman olsun ya da olmasın tüm insanların dünyada daha kolay ve daha güzel bir yaşam sürme hakkı olduğuna inandıklarını söyledi. 

Bir ırkın diğerinden üstün ve ayrıcalıklı olduğu tezi üzerine kurulan hiç bir ideolojinin insanlığa saadet getiremeyeceğini ifade eden Karabiber, tüm insanlık için değil de sadece bir aile ya da kavim için yaşamı kolaylaştırmayı düşünenlerin geri kalan insanlar için dünyayı cehenneme çevirebildiğini kaydetti.

İsrail'in hamasete karşı bağışıklığının olduğunu belirten Karabiber, yapılması gerekenin her platformda Filistin halkına ve Filistin mücadelesine destek vermeye devam etmek olduğunu aktardı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.