Giresun'da kar yağışı etkili oluyor

GÜNDEM 13.11.2018 - 16:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3044+ kez okundu.
 

Giresun'da kar yağışı etkili oluyor

Giresun'da hava sıcaklıklarının düşmesiyle yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
İl genelinde sahil kesimde yağmur, yüksek rakımlı bölgelerde ise kar yağışı etkili oluyor. Giresun-Sivas kara yolu üzerinde bulunan 2200 rakımlı Eğribel geçidinde de kar yağışının başladığı, Karayolları ekiplerinin, ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.  Giresun Valiliği ise yazılı açıklamasında, kentte bugün ve yarın kuvvetli yağış beklendiğini belirtti.  Yağış toplamının metrekarede 100 kilograma ulaşacağının tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, sel, su baskını, heyelan ve yüksek kesimlerde kardan dolayı buzlanma ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.  
Giresun'da hava sıcaklıklarının düşmesiyle yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

İl genelinde sahil kesimde yağmur, yüksek rakımlı bölgelerde ise kar yağışı etkili oluyor.

Giresun-Sivas kara yolu üzerinde bulunan 2200 rakımlı Eğribel geçidinde de kar yağışının başladığı, Karayolları ekiplerinin, ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 

Giresun Valiliği ise yazılı açıklamasında, kentte bugün ve yarın kuvvetli yağış beklendiğini belirtti. 

Yağış toplamının metrekarede 100 kilograma ulaşacağının tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, sel, su baskını, heyelan ve yüksek kesimlerde kardan dolayı buzlanma ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.