Giresun’da Plajlar temizleniyor

GÜNDEM 30.07.2019 - 17:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2888+ kez okundu.
 

Giresun’da Plajlar temizleniyor

Giresun Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile plajlarımız artık daha temiz hale geliyor.
Karadeniz sahili boyunca plajlarımızın eşsiz güzellikleri her zaman takdir topluyor. Giresun deyince akla gelen ilk şey doğal güzellikler oluyor. Bu kapsamda da belediye olarak plajlarımızın daha temiz ve daha modern halde olması için çalışmalarımız devam ediyor. Yaz mevsiminde her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği plajlar Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek pırıl pırıl yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Gaziler Mahallesi’nde şehrin batı kıyı bölgesinden temizlik çalışmalarının startını veren ekipler o güzergâhta bulunan plajların tamamını temizliyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında karayolu perde duvarının kenarında bulunan ve oldukça düzensiz görünen çalılıklar, yabani otlar, taşlar, atıklar ve çöpler temizleniyor. Kepçe yardımıyla kamyonlara yüklenen atıklar bölgeden kaldırılıyor. Greyder yardımıyla mevcut alanlarda ve kumsalda düzenleme çalışmaları yapılıyor.
Giresun Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile plajlarımız artık daha temiz hale geliyor.

Karadeniz sahili boyunca plajlarımızın eşsiz güzellikleri her zaman takdir topluyor. Giresun deyince akla gelen ilk şey doğal güzellikler oluyor. Bu kapsamda da belediye olarak plajlarımızın daha temiz ve daha modern halde olması için çalışmalarımız devam ediyor.

Yaz mevsiminde her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği plajlar Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek pırıl pırıl yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Gaziler Mahallesi’nde şehrin batı kıyı bölgesinden temizlik çalışmalarının startını veren ekipler o güzergâhta bulunan plajların tamamını temizliyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında karayolu perde duvarının kenarında bulunan ve oldukça düzensiz görünen çalılıklar, yabani otlar, taşlar, atıklar ve çöpler temizleniyor. Kepçe yardımıyla kamyonlara yüklenen atıklar bölgeden kaldırılıyor. Greyder yardımıyla mevcut alanlarda ve kumsalda düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.