GİRESUN’DA TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

GÜNDEM 09.10.2019 - 18:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3532+ kez okundu.
 

GİRESUN’DA TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Giresun Belediyesi şehir genelinde araç trafiğinin biraz olsun rahatlaması için çeşitli çalışmalar yapıyor.
Daha önce Yeniyol bölgesinde yapılan mevcut araç cepleri ve dolmuş indirme-bindirme duraklarında yapılan genişletme çalışmalarının ardından şimdi ise Atatürk Bulvarı üzerinde önemli bir çalışma yapılıyor. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgili müdür ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Şenlikoğlu yapmış olduğu incelemenin ardından çalışmalar hakkında şunları söyledi; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmamız Hatun Cami ile Sazbeyi Akaryakıt istasyonu arasını kapsıyor. Bu alan üzerine park edilen araçlar mevcut yolu daralttığından toplama yol üzerinden şehrin batısından şehir merkezine gelen diğer araçlar Sazbey Petrolden itibaren Hatun Camine gelene kadar zaman zaman sol şeride geçmek durumunda kalıyor. Bu durum olası kazalara ve trafiğin durmasına neden oluyordu. Bu sorunun nispeten ortadan kaldırılması için bu önemli çalışmayı başlattık.” Yapılan çalışma ile mevcut kaldırımın 350 metre uzunluğundaki bölümü yenilecek diyen Başkan Şenlikoğlu konuşmasına şöyle devam etti; “Yapmış olduğumuz çalışma ile elde edilen yeni alan mevcut araç yoluna ilave edilecek ve araç park alanı 1 metre 10 cm’den 2 metre 30 cm’ye metreye çıkmış olacak. Bu sayede kaldırım kenarlarına çekilen araçlar, trafik akışını eskisi kadar engellememiş olacak. Diğer yandan bu bölgede yol düzenleme çalışması yapılırken, mevcut kaldırımın kilit park taşları da yenilenerek daha modern ve şık hale getirilecek.”
Giresun Belediyesi şehir genelinde araç trafiğinin biraz olsun rahatlaması için çeşitli çalışmalar yapıyor.

Daha önce Yeniyol bölgesinde yapılan mevcut araç cepleri ve dolmuş indirme-bindirme duraklarında yapılan genişletme çalışmalarının ardından şimdi ise Atatürk Bulvarı üzerinde önemli bir çalışma yapılıyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgili müdür ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Şenlikoğlu yapmış olduğu incelemenin ardından çalışmalar hakkında şunları söyledi; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmamız Hatun Cami ile Sazbeyi Akaryakıt istasyonu arasını kapsıyor. Bu alan üzerine park edilen araçlar mevcut yolu daralttığından toplama yol üzerinden şehrin batısından şehir merkezine gelen diğer araçlar Sazbey Petrolden itibaren Hatun Camine gelene kadar zaman zaman sol şeride geçmek durumunda kalıyor. Bu durum olası kazalara ve trafiğin durmasına neden oluyordu. Bu sorunun nispeten ortadan kaldırılması için bu önemli çalışmayı başlattık.”

Yapılan çalışma ile mevcut kaldırımın 350 metre uzunluğundaki bölümü yenilecek diyen Başkan Şenlikoğlu konuşmasına şöyle devam etti; “Yapmış olduğumuz çalışma ile elde edilen yeni alan mevcut araç yoluna ilave edilecek ve araç park alanı 1 metre 10 cm’den 2 metre 30 cm’ye metreye çıkmış olacak. Bu sayede kaldırım kenarlarına çekilen araçlar, trafik akışını eskisi kadar engellememiş olacak. Diğer yandan bu bölgede yol düzenleme çalışması yapılırken, mevcut kaldırımın kilit park taşları da yenilenerek daha modern ve şık hale getirilecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.