Giresun’da yaşıyor, Giresun’da öleceğiz

GÜNDEM 11.12.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3146+ kez okundu.
 

Giresun’da yaşıyor, Giresun’da öleceğiz

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun Baro Başkanı Soner Karademir’i ziyaret etti.
Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Baro Başkanı ve Yönetimi ile sohbet edip, istişarelerde bulundu. Şenlikoğlu konuşmasında şunları kaydetti; "Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Yeni dönemde seçilen Yönetim Kurulu üyelerinizle birlikte başarılar diliyorum. Giresun Barosu yönetiminde başarılı çalışmalar yapacağınıza gönülden inanıyorum. Avukatlık mesleğini icra eden meslektaşınız olarak, aynı şehirde, aynı adliyede mesai harcayan kardeşiniz olarak bu mesleğin ve bu şehrin sıkıntılarını, sorunlarını çok iyi biliyorum. Avukatlar yargının içindeki vatandaşımızın sesidir. Giresun’da yaşıyor, Giresun’da öleceğiz. İlimize yapılan her yatırıma, her olumlu gelişmenin veya projenin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu noktada başta belediye olmak üzere sosyal açıdan önemli görevler ifa eden kurum veya sivil toplum kuruluşları ile Baromuzun desteklemesi durumunda hukuk hizmetinin daha da yaygınlaştırılacağına inanıyorum. Adaleti toplumun en zeminine kadar ulaştırmak, özellikle zayıfın hukukunu korumak için çalışmaların yapılacağını belirtmek isterim. Yerel Yönetimler idaresi ile inşallah bu konuda üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Size ve yönetim kurulunuza görevinizde tekrar başarılar diliyorum" dedi. Giresun Baro Başkanı Soner Karademir ise, Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun Baro Başkanı Soner Karademir’i ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Baro Başkanı ve Yönetimi ile sohbet edip, istişarelerde bulundu. Şenlikoğlu konuşmasında şunları kaydetti; "Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Yeni dönemde seçilen Yönetim Kurulu üyelerinizle birlikte başarılar diliyorum. Giresun Barosu yönetiminde başarılı çalışmalar yapacağınıza gönülden inanıyorum. Avukatlık mesleğini icra eden meslektaşınız olarak, aynı şehirde, aynı adliyede mesai harcayan kardeşiniz olarak bu mesleğin ve bu şehrin sıkıntılarını, sorunlarını çok iyi biliyorum. Avukatlar yargının içindeki vatandaşımızın sesidir. Giresun’da yaşıyor, Giresun’da öleceğiz. İlimize yapılan her yatırıma, her olumlu gelişmenin veya projenin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Bu noktada başta belediye olmak üzere sosyal açıdan önemli görevler ifa eden kurum veya sivil toplum kuruluşları ile Baromuzun desteklemesi durumunda hukuk hizmetinin daha da yaygınlaştırılacağına inanıyorum. Adaleti toplumun en zeminine kadar ulaştırmak, özellikle zayıfın hukukunu korumak için çalışmaların yapılacağını belirtmek isterim. Yerel Yönetimler idaresi ile inşallah bu konuda üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Size ve yönetim kurulunuza görevinizde tekrar başarılar diliyorum" dedi.

Giresun Baro Başkanı Soner Karademir ise, Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.