GİRESUN DEĞİŞİM İÇİN DÖNÜŞÜME HAZIR

23.07.2020 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3791+ kez okundu.
 

GİRESUN DEĞİŞİM İÇİN DÖNÜŞÜME HAZIR

Şehrimizin bazı bölgelerinde kentsel dönüşüm başlatmayı planlayan Giresun Belediyesi konuyla ilgili ilk adımı attı.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul’a giderek Türkiye'nin büyük dönüşümünün gerçekleştiği Esenler'de Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile bir araya geldi ve konuyla ilgili genel değerlendirmede bulunuldu. Yapılan görüşme sonrasında Esenler Belediyesi ile Giresun Belediyesi arasında ‘Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı’ kapsamında bir sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre Giresun Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için Esenler Belediyesinden belli bir süreliğine konusunda uzman personel ve proje desteği alacak. Bu süreçte de Giresun Belediyesi kendi ekibini yetiştirecek ve sistemi oturtarak ekibi göreve hazır hale getirecek. Görüşmelerin ve karşılıklı imzalar atıldı.
Şehrimizin bazı bölgelerinde kentsel dönüşüm başlatmayı planlayan Giresun Belediyesi konuyla ilgili ilk adımı attı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul’a giderek Türkiye'nin büyük dönüşümünün gerçekleştiği Esenler'de Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile bir araya geldi ve konuyla ilgili genel değerlendirmede bulunuldu.

Yapılan görüşme sonrasında Esenler Belediyesi ile Giresun Belediyesi arasında ‘Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı’ kapsamında bir sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre Giresun Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için Esenler Belediyesinden belli bir süreliğine konusunda uzman personel ve proje desteği alacak. Bu süreçte de Giresun Belediyesi kendi ekibini yetiştirecek ve sistemi oturtarak ekibi göreve hazır hale getirecek. Görüşmelerin ve karşılıklı imzalar atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.