Giresun değişim istiyor

SİYASET 20.06.2018 - 09:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2901+ kez okundu.
 

Giresun değişim istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları seçim çalışmalarına merkez ve ilçelerde devam etti.
Merkezde yapılan çalışmaya İl Başkanı Fikri Bilge, Milletvekili adayı Necati Tığlı, Belediye Başkanı Kerim Aksu katıldı. İl Başkanı Fikri Bilge, vatandaşların büyük çoğunluğunun tehlikenin farkında olduğunu, 24 Haziran’da huzurun, umudun ve demokrasinin kazanacağını söyledi. Başkan Bilge yaptığı açıklamada, seçimlerin halkın iradesinin tazelenmesi olduğuna vurgu yaparak, “Öncelikle her vatandaşımız oyunu mutlaka kullanmalıdır. Halkımız iktidarda bulunanları, yapılanları gayet iyi biliyor. Görüyoruz ki Giresun değişim istiyor, Türkiye değişim istiyor. Hangi makamda olursak olalım, bu ülkeye borcumuz var.  Bunun için gece gündüz çalışmalıyız. AKP sözcüleri erimenin farkındalar. Bunun için her türlü kozu oynamak istiyorlar. Uçan kuştan medet umar hale geldiler. Ancak çırpınışlar nafiledir. 16 yıllık iktidarları döneminde har vurup, harman savurdular. Nereye fabrika açtılar, bilen varsa bize de anlatsın. Yaptıkları kanun dinlemeden, işlerine gelmeyen kanunları gece yarıları değiştirip, niteliği düşük TOKİ binaları diktiler. En büyük eserleri TOKİ. Bunlar TOKİ hükümeti.  Ülkeyi borçlandırdınız, halkı borçlandırdınız, ekonomiyi boğdunuz. Halkımız sorunlara çözüm üretemeyen AKP’yi seçimlerde sınıfta bırakacaktır” şeklinde görüşlerini paylaştı. CHP adaylarından Reşat Nuri Özdemir Bulancak’ta, İbrahim Akgün Espiye’de, Suat Öndaş, Sanayi Sitesinde çalışmalarını sürdürdü.
Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları seçim çalışmalarına merkez ve ilçelerde devam etti.

Merkezde yapılan çalışmaya İl Başkanı Fikri Bilge, Milletvekili adayı Necati Tığlı, Belediye Başkanı Kerim Aksu katıldı. İl Başkanı Fikri Bilge, vatandaşların büyük çoğunluğunun tehlikenin farkında olduğunu, 24 Haziran’da huzurun, umudun ve demokrasinin kazanacağını söyledi. Başkan Bilge yaptığı açıklamada, seçimlerin halkın iradesinin tazelenmesi olduğuna vurgu yaparak, “Öncelikle her vatandaşımız oyunu mutlaka kullanmalıdır. Halkımız iktidarda bulunanları, yapılanları gayet iyi biliyor. Görüyoruz ki Giresun değişim istiyor, Türkiye değişim istiyor. Hangi makamda olursak olalım, bu ülkeye borcumuz var.  Bunun için gece gündüz çalışmalıyız. AKP sözcüleri erimenin farkındalar. Bunun için her türlü kozu oynamak istiyorlar. Uçan kuştan medet umar hale geldiler. Ancak çırpınışlar nafiledir. 16 yıllık iktidarları döneminde har vurup, harman savurdular. Nereye fabrika açtılar, bilen varsa bize de anlatsın. Yaptıkları kanun dinlemeden, işlerine gelmeyen kanunları gece yarıları değiştirip, niteliği düşük TOKİ binaları diktiler. En büyük eserleri TOKİ. Bunlar TOKİ hükümeti.  Ülkeyi borçlandırdınız, halkı borçlandırdınız, ekonomiyi boğdunuz. Halkımız sorunlara çözüm üretemeyen AKP’yi seçimlerde sınıfta bırakacaktır” şeklinde görüşlerini paylaştı.

CHP adaylarından Reşat Nuri Özdemir Bulancak’ta, İbrahim Akgün Espiye’de, Suat Öndaş, Sanayi Sitesinde çalışmalarını sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.