Giresun derbisi Görelespor’un

SPOR 08.10.2018 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3051+ kez okundu.
 

Giresun derbisi Görelespor’un

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3.Grup 3. Hafta maçında Giresun derbisi adı altında Bulancak İlçe Stadında oynanan 1926 Bulancakspor, Görelespor karşılaşması konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Kırmızı Beyazlılar 3 puanda kalırken, Yeşil Beyazlılar 9 puanla liderliğini sürdürdü. Karşılaşma öncesi  taraftarların ‘iki takım omuz omuza tribünlere’ tezahüratına iki takımda beraber tribünleri selamlayarak sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösterdiler. Göreleden gelen yaklaşık 20 kişi 1926 Bulancakspor taraftarları ile yan yana maç izledi. Şu zamanlarda hiç de böyle görmediğimiz " Eskiden biz yan yana seyrederdik maçları" diyen büyüklerimizin anlattıkları anıları gerçekleştiren iki grup taraftarları 90 dakika boyunca centilmence maçı izledi. Karşılaşma Mardinde Şehit olan askerlerimiz için saygı duruşu ve İstikal marşının ardından başladı. İlk yarıda iki takımda etkili ataklar yakaladı ama sonucu değiştiremedi. İlk devresi 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında 60.dakikada penaltıdan Oğuzhan Düzenli ve 79.dakikada Yusuf Ocak’ın attığı gollerle Görelespor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ligde 3’te 3 yaptı ve namağlup liderliğine devam etti. 1926 Bulancakspor aldığı bu yenilgi ile 3 puanla 9. Sırada yer aldı. Karşılaşmayı Bulancak İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, Görele İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İl Spor Müdürü Hasan Bulut, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve iki takım Başkanları bir arada izledi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3.Grup 3. Hafta maçında Giresun derbisi adı altında Bulancak İlçe Stadında oynanan 1926 Bulancakspor, Görelespor karşılaşması konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Kırmızı Beyazlılar 3 puanda kalırken, Yeşil Beyazlılar 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Karşılaşma öncesi  taraftarların ‘iki takım omuz omuza tribünlere’ tezahüratına iki takımda beraber tribünleri selamlayarak sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösterdiler. Göreleden gelen yaklaşık 20 kişi 1926 Bulancakspor taraftarları ile yan yana maç izledi. Şu zamanlarda hiç de böyle görmediğimiz " Eskiden biz yan yana seyrederdik maçları" diyen büyüklerimizin anlattıkları anıları gerçekleştiren iki grup taraftarları 90 dakika boyunca centilmence maçı izledi. Karşılaşma Mardinde Şehit olan askerlerimiz için saygı duruşu ve İstikal marşının ardından başladı. İlk yarıda iki takımda etkili ataklar yakaladı ama sonucu değiştiremedi. İlk devresi 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında 60.dakikada penaltıdan Oğuzhan Düzenli ve 79.dakikada Yusuf Ocak’ın attığı gollerle Görelespor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ligde 3’te 3 yaptı ve namağlup liderliğine devam etti. 1926 Bulancakspor aldığı bu yenilgi ile 3 puanla 9. Sırada yer aldı. Karşılaşmayı Bulancak İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, Görele İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İl Spor Müdürü Hasan Bulut, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve iki takım Başkanları bir arada izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.