Giresun Doğa Koleji Tanıtım Ofisi Açıldı

GÜNDEM 27.11.2018 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4822+ kez okundu.
 

Giresun Doğa Koleji Tanıtım Ofisi Açıldı

Giresun Doğa Koleji Tanıtım Ofisi Osman Ağa Caddesi (Keşap durağı mevkiinde) açıldı.
23 Kasım Pazartesi günü açılan ofiste 2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek Doğa Koleji ile ilgili bilgi verilmeye başlandı. Konusunda deneyimli Halkla ilişkililer uzmanlarının görev yaptığı tanıtım ofisinde Örnek sınıflar, oyun alanları ve bilgilendirme birimleri yer almakta. Ofiste görevli uzmanlar tarafından Giresun Doğa Koleji ile ilgili verilere merak ettiği her türlü konuda bilgi verileceğini söyleyen Lise Müdürü Adem Bıçakçı, Giresun Doğa Koleji Kampüsünün fiziki yapısı, konsept sınıfları, eğitim öğretim faaliyetleri, eğitim modeli ve eğitim olanakları ile ilgili bilgilerin ofisten alınabileceğini belirtti. Bıçak, servis yapısı, yayınlar, ders araç gereçleri, yemek sistemi, öğretmen yapılanması gibi merak edilen konularda da ofisten bilgi alınabileceğini de kaydetti. Doğa Koleji Lise Müdürü Adem Bıçak, Ada Hastanesi üstünde yapımı devam eden ve önümüzdeki yıl eğitime başlayacak kolejin hem fiziki şartları ile hem de eğitim modeli ve olanakları ile Türkiye’nin sayılı; Karadeniz’in en donanımlı okulu olacağını vurguladı. Doğa Koleji ile ilgili her türlü bilginin taraflarından verileceğini belirten Bıçak, tüm velileri Tanıtım Ofislerine beklediklerini söyledi.  
Giresun Doğa Koleji Tanıtım Ofisi Osman Ağa Caddesi (Keşap durağı mevkiinde) açıldı.

23 Kasım Pazartesi günü açılan ofiste 2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek Doğa Koleji ile ilgili bilgi verilmeye başlandı. Konusunda deneyimli Halkla ilişkililer uzmanlarının görev yaptığı tanıtım ofisinde Örnek sınıflar, oyun alanları ve bilgilendirme birimleri yer almakta. Ofiste görevli uzmanlar tarafından Giresun Doğa Koleji ile ilgili verilere merak ettiği her türlü konuda bilgi verileceğini söyleyen Lise Müdürü Adem Bıçakçı, Giresun Doğa Koleji Kampüsünün fiziki yapısı, konsept sınıfları, eğitim öğretim faaliyetleri, eğitim modeli ve eğitim olanakları ile ilgili bilgilerin ofisten alınabileceğini belirtti.

Bıçak, servis yapısı, yayınlar, ders araç gereçleri, yemek sistemi, öğretmen yapılanması gibi merak edilen konularda da ofisten bilgi alınabileceğini de kaydetti.

Doğa Koleji Lise Müdürü Adem Bıçak, Ada Hastanesi üstünde yapımı devam eden ve önümüzdeki yıl eğitime başlayacak kolejin hem fiziki şartları ile hem de eğitim modeli ve olanakları ile Türkiye’nin sayılı; Karadeniz’in en donanımlı okulu olacağını vurguladı.

Doğa Koleji ile ilgili her türlü bilginin taraflarından verileceğini belirten Bıçak, tüm velileri Tanıtım Ofislerine beklediklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.