Giresun Fındığı TBMM'de

GÜNDEM 20.12.2019 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2382+ kez okundu.
 

Giresun Fındığı TBMM'de

AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk TBMM Kulisinde fındık dağıttılar.
9 Aralık’ta başlayan 2020 Yılı Bütçe Kanunu Görüşmeleri dolayısıyla TBMM’de yoğun bir çalışma dönemi geçiren milletvekillerine, Giresun Fındığı ve fındık ezmesi, Görele Kesme Pastası, İnişdibi Maden Suyu ikram edildi. Dağıtım sırasında soruları cevaplayan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Türk fındığının özellikle de Giresun kalite fındığın dünyada bir marka olduğuna dikkat çekerek,’’ Coğrafi işaret tescil belgeli Giresun Kalite Fındık kuvvetli aroması ve güçlü damak tadıyla kendine özgü bir üründür ve dünyada bir markadır. Bu markamızı muhafaza etmek, ekonomik değerini mümkün olan en yüksek seviyeye çıkarmak adına bugün burada olduğu gibi hem yurt içinde hem yurt dışında kurum ve kuruluşlarımız aracılığıyla birçok tanıtım faaliyeti yürütüyor, ürünümüzün ve üreticimizin çıkarlarını her platformda savunuyoruz’ ’dedi.   Fındığın vücuda güç ve enerji verdiğini, sağlık açısından, özelikle de kalp ve damar sağlığı açısından çok faydalı bir gıda olduğunu söyleyen AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın ise; ’’Milletvekilleri bütçe çalışmaları dolayısıyla geç vakitlere kadar meclisteler. Biz de yoğun tempo içinde çalışan milletvekili arkadaşlarımıza fındığın başkenti Giresun’umuzdan getirdiğimiz mahsullerimizden ikram ettik" dedi.
AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk TBMM Kulisinde fındık dağıttılar.

9 Aralık’ta başlayan 2020 Yılı Bütçe Kanunu Görüşmeleri dolayısıyla TBMM’de yoğun bir çalışma dönemi geçiren milletvekillerine, Giresun Fındığı ve fındık ezmesi, Görele Kesme Pastası, İnişdibi Maden Suyu ikram edildi.

Dağıtım sırasında soruları cevaplayan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Türk fındığının özellikle de Giresun kalite fındığın dünyada bir marka olduğuna dikkat çekerek,’’ Coğrafi işaret tescil belgeli Giresun Kalite Fındık kuvvetli aroması ve güçlü damak tadıyla kendine özgü bir üründür ve dünyada bir markadır. Bu markamızı muhafaza etmek, ekonomik değerini mümkün olan en yüksek seviyeye çıkarmak adına bugün burada olduğu gibi hem yurt içinde hem yurt dışında kurum ve kuruluşlarımız aracılığıyla birçok tanıtım faaliyeti yürütüyor, ürünümüzün ve üreticimizin çıkarlarını her platformda savunuyoruz’ ’dedi.

 

Fındığın vücuda güç ve enerji verdiğini, sağlık açısından, özelikle de kalp ve damar sağlığı açısından çok faydalı bir gıda olduğunu söyleyen AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın ise; ’’Milletvekilleri bütçe çalışmaları dolayısıyla geç vakitlere kadar meclisteler. Biz de yoğun tempo içinde çalışan milletvekili arkadaşlarımıza fındığın başkenti Giresun’umuzdan getirdiğimiz mahsullerimizden ikram ettik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.