GİRESUN HALK EĞİTİM’DE HİJYEN EĞİTİMİ

GÜNDEM 24.09.2020 - 15:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4022+ kez okundu.
 

GİRESUN HALK EĞİTİM’DE HİJYEN EĞİTİMİ

Giresun Halk Eğitimi Merkezi tarafından, “Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Eğitimi” düzenlendi.
Ülkemizde son günlerde yeniden yüksek sayılara ulaşan Coid19 dolayısıyla kurumlarda hijyeni şartlarının güçlendirilmesine yönelik eğitimler verilmeye başlandı. Bu kapsamda harekete geçen Giresun Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü personellerine eğitim verdi. ‘Hijyen şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Eğitimi’ Halk eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlendi. Eğitimle ilgili bilgi veren Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Uzun ise, “Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de büyük ölçüde etkileyen COVİD-19 salgını kişisel ve kurumsal alışkanlıklarımızı tamamen değiştiriyor. Bu değişimleri doğru yönlendirebilmek ve 16 Mart 2020’den bu yana kapalı olan eğitim kurumlarımızın yeni normalde daha sağlıklı ve temiz şekilde açılması” dedi. Haber; Erol Küçük  
Giresun Halk Eğitimi Merkezi tarafından, “Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Eğitimi” düzenlendi.

Ülkemizde son günlerde yeniden yüksek sayılara ulaşan Coid19 dolayısıyla kurumlarda hijyeni şartlarının güçlendirilmesine yönelik eğitimler verilmeye başlandı. Bu kapsamda harekete geçen Giresun Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü personellerine eğitim verdi.

‘Hijyen şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Eğitimi’ Halk eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlendi. Eğitimle ilgili bilgi veren Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Uzun ise, “Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de büyük ölçüde etkileyen COVİD-19 salgını kişisel ve kurumsal alışkanlıklarımızı tamamen değiştiriyor. Bu değişimleri doğru yönlendirebilmek ve 16 Mart 2020’den bu yana kapalı olan eğitim kurumlarımızın yeni normalde daha sağlıklı ve temiz şekilde açılması” dedi.

Haber; Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.