Giresun HEM’den muhteşem konser

GÜNDEM 26.11.2019 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2181+ kez okundu.
 

Giresun HEM’den muhteşem konser

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Giresun Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından şef Cihan Unat yönetiminde TRT saz sanatçılarının katılımıyla Türk Sanat Müziği konseri Giresun Üniversitesi Ömer Halis Demir Konferans salonunda yapıldı.
Yoğun bir katılımın olduğu Türk Sanat Musikisi konserine Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,  Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, çok sayıda protokol üyesi, kurum müdürü, öğretmen ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Giresun Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan Türk Sanat Müziği korosu büyük beğeni topladı özellikle TRT saz sanatçıları Tanju Erol, Ateş Erol, Serkan Aksoy ve Yücel Yüceturanlı’nın sergilemiş olduğu performans dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Konserde seslendirilen Türk sanat müziği parçaları dinleyicileri hem eğlendirdi, hem dinlendirdi hem de eski yıllara götürdü. Konser bitiminde bir konuşma yapan milli eğitim müdürü Ertuğrul Tosunoğlu; programı hazırlayan Halk Eğitimi Merkezi idareci ve öğretmenlerine, konsere katılan sanatçılara, konsere katılım gösteren vali Harun Sarıfakıoğulları'na, Millevekili Sabri Öztürk’e,  rektör Yılmaz Can’a, emniyet müdürü Fahri Aktaş’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’da konserin hazırlanmasından ve icra edilmesinden emeği geçenlerin ve özellikle sahnede performanslarını sergileyerek bu güzel geceyi bizlere yaşatan sanatçılarımı tebrik ediyorum dedi. Program bitiminde gecenin anısına TRT saz sanatçılarına ve koro şefi Cihan Unat’a plaketleri ve hediyeleri vali Harun Sarıfakıoğulları,  Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından verildi. Giresun Halk Eğimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; Türk Sanat müziği konserinin güzel bir etkinlik olduğunu belirterek başta TRT sanatçıları olmak üzere,  korodaki sanatçılara ve bu güzel gecede bizimle birlikte olan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.  
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Giresun Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından şef Cihan Unat yönetiminde TRT saz sanatçılarının katılımıyla Türk Sanat Müziği konseri Giresun Üniversitesi Ömer Halis Demir Konferans salonunda yapıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu Türk Sanat Musikisi konserine Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,  Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, çok sayıda protokol üyesi, kurum müdürü, öğretmen ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Giresun Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan Türk Sanat Müziği korosu büyük beğeni topladı özellikle TRT saz sanatçıları Tanju Erol, Ateş Erol, Serkan Aksoy ve Yücel Yüceturanlı’nın sergilemiş olduğu performans dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Konserde seslendirilen Türk sanat müziği parçaları dinleyicileri hem eğlendirdi, hem dinlendirdi hem de eski yıllara götürdü.

Konser bitiminde bir konuşma yapan milli eğitim müdürü Ertuğrul Tosunoğlu; programı hazırlayan Halk Eğitimi Merkezi idareci ve öğretmenlerine, konsere katılan sanatçılara, konsere katılım gösteren vali Harun Sarıfakıoğulları'na, Millevekili Sabri Öztürk’e,  rektör Yılmaz Can’a, emniyet müdürü Fahri Aktaş’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’da konserin hazırlanmasından ve icra edilmesinden emeği geçenlerin ve özellikle sahnede performanslarını sergileyerek bu güzel geceyi bizlere yaşatan sanatçılarımı tebrik ediyorum dedi.

Program bitiminde gecenin anısına TRT saz sanatçılarına ve koro şefi Cihan Unat’a plaketleri ve hediyeleri vali Harun Sarıfakıoğulları,  Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından verildi.

Giresun Halk Eğimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; Türk Sanat müziği konserinin güzel bir etkinlik olduğunu belirterek başta TRT sanatçıları olmak üzere,  korodaki sanatçılara ve bu güzel gecede bizimle birlikte olan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.