Giresun HEM’den vefa örneği

GÜNDEM 05.12.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3430+ kez okundu.
 

Giresun HEM’den vefa örneği

Giresun Halk Eğitim Merkezinden vefa örneği. Giresun Halk Eğitimi Merkezi kurumdan ayrılan ve kurumda göreve yeni başlayan eğitimcilere yönelik akşam yemeği verdi. Akşam yemeğinde tüm kurum çalışanları bir araya geldi.
Kurum müdürü Salih Uzun kurumda 14 yıl hizmet ederek yeni görev yeri olan Merkez Endüstri Meslek Lisesi'ne atanan Bekir Küpe'ye kuruma yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Yine Kurumda uzun bir süredir çalışan ve 30. yılında emekliye ayrılmaya karar veren Hülya Köksal öğretmene yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bekir Küpeli, “Bir iş olarak değil bir sevda olarak halk eğitimi merkezinde tüm arkadaşlarımızla çalışmanın zevkini tattım. Arkadaşlarımızla büyük bir özveriyle çalıştık bu organizasyonu yapan ve bizleri onur eden başta kurum müdürümüz Salih uzun olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Hülya Köksal da halk eğitimi merkezinde birlikte özveriyle ve severek çalıştığını belirterek, “Buradan ayrılmak büyük bir üzüntü veriyor. Ancak ayrılma zamanı da geldi maalesef. Tüm arkadaşlardan helallik istedim ve herkese teşekkür ettim” diye konuştu. Kurumdan ayrılan Bekir Küpeli plaketini kurum müdürü Salih Uzun tarafından aldı. Hülya Köksal'ın plaketini ise Harun Karabörk verdi. Göreve yeni başlayan müdür yardımcıları Hüseyin Bayram'a ve Serdar Tığlı'ya kuruma hoşgeldiniz denilerek, görevinde başarılar temennisiyle hediyeleri takdim edildi. Yine üç yıl okul aile birliği başkanlığını yaparak bu yıl görevinden ayrılan Zeynep Tekel'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.  
Giresun Halk Eğitim Merkezinden vefa örneği. Giresun Halk Eğitimi Merkezi kurumdan ayrılan ve kurumda göreve yeni başlayan eğitimcilere yönelik akşam yemeği verdi. Akşam yemeğinde tüm kurum çalışanları bir araya geldi.

Kurum müdürü Salih Uzun kurumda 14 yıl hizmet ederek yeni görev yeri olan Merkez Endüstri Meslek Lisesi'ne atanan Bekir Küpe'ye kuruma yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yine Kurumda uzun bir süredir çalışan ve 30. yılında emekliye ayrılmaya karar veren Hülya Köksal öğretmene yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bekir Küpeli, “Bir iş olarak değil bir sevda olarak halk eğitimi merkezinde tüm arkadaşlarımızla çalışmanın zevkini tattım. Arkadaşlarımızla büyük bir özveriyle çalıştık bu organizasyonu yapan ve bizleri onur eden başta kurum müdürümüz Salih uzun olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Hülya Köksal da halk eğitimi merkezinde birlikte özveriyle ve severek çalıştığını belirterek, “Buradan ayrılmak büyük bir üzüntü veriyor. Ancak ayrılma zamanı da geldi maalesef. Tüm arkadaşlardan helallik istedim ve herkese teşekkür ettim” diye konuştu.

Kurumdan ayrılan Bekir Küpeli plaketini kurum müdürü Salih Uzun tarafından aldı. Hülya Köksal'ın plaketini ise Harun Karabörk verdi. Göreve yeni başlayan müdür yardımcıları Hüseyin Bayram'a ve Serdar Tığlı'ya kuruma hoşgeldiniz denilerek, görevinde başarılar temennisiyle hediyeleri takdim edildi. Yine üç yıl okul aile birliği başkanlığını yaparak bu yıl görevinden ayrılan Zeynep Tekel'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.