GİRESUN HEYETİNDEN BAKAN KURUM'A ZİYARET

GÜNDEM 10.07.2020 - 15:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2734+ kez okundu.
 

GİRESUN HEYETİNDEN BAKAN KURUM'A ZİYARET

Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Vali Enver Ünlü, Giresun Milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.
Vali Ünlü ve Giresun Milletvekilleri; Cemal Öztürk, Av.Sabri Öztürk ve Av.Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun AKP İl Başkanı Kenan Tatlı, ilçe ve belde belediye başkanları, 9 Temmuz Perşembe günü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Bakan Kurum’u ziyaret ederek, Giresun’da devam eden Çevre ve Şehircilik yatırımları ile hazırlanan projelerin son durumu hakkında Bakan Kurum’a bilgilendirme yaptılar.  Giresun heyeti, Bakan Kurum’a yeni hazırlanan proje ve yatırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, destek taleplerini ilettiler. Bakan Kurum, kendisine iletilen bilgilerle ilgili istişarelerde bulunarak, Vali Ünlü’ye “Hayırlı olsun” diyerek yeni görevinde başarılar diledi.
Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Vali Enver Ünlü, Giresun Milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Vali Ünlü ve Giresun Milletvekilleri; Cemal Öztürk, Av.Sabri Öztürk ve Av.Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun AKP İl Başkanı Kenan Tatlı, ilçe ve belde belediye başkanları, 9 Temmuz Perşembe günü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Bakan Kurum’u ziyaret ederek, Giresun’da devam eden Çevre ve Şehircilik yatırımları ile hazırlanan projelerin son durumu hakkında Bakan Kurum’a bilgilendirme yaptılar.  Giresun heyeti, Bakan Kurum’a yeni hazırlanan proje ve yatırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, destek taleplerini ilettiler.

Bakan Kurum, kendisine iletilen bilgilerle ilgili istişarelerde bulunarak, Vali Ünlü’ye “Hayırlı olsun” diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.