‘GİRESUN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

GÜNDEM 18.12.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3039+ kez okundu.
 

‘GİRESUN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Giresun Çevre ve Kültür Derneği olağan Genel Kurulunu yaptı. Başkan Karaibrahimoğlu ‘Giresun için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.
2007 yılında ‘Doğası Korunan Kültürü Yaşatılan’ bir Giresun sloganı ile kurulan Çevre ve Kültür Derneği  7. Olağan genel kurulunu yaptı. N. Uğur Karaibrahimoğlu Başkanlığındaki yönetimde, Şükrü Konanç ikinci başkanlığa, Adem Bıçakcı sekreterliğe, Hüseyin Pehlivan  saymanlığa, Ufuk Erişen, M.Serdar Ekizoğlu ve Hakkı Ağdere ise  üyeliğe getirildi. Yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen N.Uğur Karaibrahimoğlu yaptığı açıklamada; ‘Sloganımıza uygun ve gerçekleştirebilmemiz için şehrimizin geçmişini ve doğasını iyi tanımamız gerektiği inancıyla bir çalışma içerisine girdik. Giresun’u Tanıyoruz başlığı altında Metin Koç’un konuşmacı olarak katıldığı ve   birincisini 30 Kasım 2019 tarihinde mimarlar odası toplantı salonunda yaptığımız cumartesi sohbetlerini bundan böyle belirli aralıklar ile devam ettireceğiz.  Giresun Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mehmet Fatsa’nın konuşmacı olarak katılacağı toplantıda Giresun şehrinin geçmişi üzerine bir sohbet yapılacaktır. Mimarlar odası Giresun şubesi ile ortak olarak düzenlediğimiz bu toplantıda şehrimizin geçmişini tanıtan çok faydalı bilgiler alacağımıza eminiz.’ dedi. Başkan Karaibrahimoğlu; ‘Giresun şehrimizin eski kimliğini kaybetmeden bakımlı ve çağdaş bir şehir olabilmesi için buralara nereden ve nasıl gelindiğinin iyi bilinmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu toplantılara şehrimizin tarihi ve kültürünün de işleneceği farklı konularla devam edeceğiz. Konuya ilgi duyan tüm hemşehrilerimizi Mimarlar Odası toplantı salonunda 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 14.00’de yapılacak olan toplantıya davet ediyoruz’ dedi. Yeni seçilen yönetim kurulunun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret ettiğini de aktaran Karaibrahimoğlu, ziyarette Şenlikoğlu’na Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilerken yaptıkları sohbet toplantılarının amacını ve içeriğini tanıtarak kendilerini toplantılara davet etti. Başkan Şenlikoğlu ise bu faaliyetlerin anlamlı ve önemli olduğunu belirterek, Belediye olarak bu tür kültürel toplantıları her zaman destekleyeceklerini belirterek toplantılara katılacağını bildirdi.
Giresun Çevre ve Kültür Derneği olağan Genel Kurulunu yaptı. Başkan Karaibrahimoğlu ‘Giresun için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

2007 yılında ‘Doğası Korunan Kültürü Yaşatılan’ bir Giresun sloganı ile kurulan Çevre ve Kültür Derneği  7. Olağan genel kurulunu yaptı. N. Uğur Karaibrahimoğlu Başkanlığındaki yönetimde, Şükrü Konanç ikinci başkanlığa, Adem Bıçakcı sekreterliğe, Hüseyin Pehlivan  saymanlığa, Ufuk Erişen, M.Serdar Ekizoğlu ve Hakkı Ağdere ise  üyeliğe getirildi.

Yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen N.Uğur Karaibrahimoğlu yaptığı açıklamada; ‘Sloganımıza uygun ve gerçekleştirebilmemiz için şehrimizin geçmişini ve doğasını iyi tanımamız gerektiği inancıyla bir çalışma içerisine girdik. Giresun’u Tanıyoruz başlığı altında Metin Koç’un konuşmacı olarak katıldığı ve   birincisini 30 Kasım 2019 tarihinde mimarlar odası toplantı salonunda yaptığımız cumartesi sohbetlerini bundan böyle belirli aralıklar ile devam ettireceğiz.  Giresun Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mehmet Fatsa’nın konuşmacı olarak katılacağı toplantıda Giresun şehrinin geçmişi üzerine bir sohbet yapılacaktır. Mimarlar odası Giresun şubesi ile ortak olarak düzenlediğimiz bu toplantıda şehrimizin geçmişini tanıtan çok faydalı bilgiler alacağımıza eminiz.’ dedi.

Başkan Karaibrahimoğlu; ‘Giresun şehrimizin eski kimliğini kaybetmeden bakımlı ve çağdaş bir şehir olabilmesi için buralara nereden ve nasıl gelindiğinin iyi bilinmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu toplantılara şehrimizin tarihi ve kültürünün de işleneceği farklı konularla devam edeceğiz. Konuya ilgi duyan tüm hemşehrilerimizi Mimarlar Odası toplantı salonunda 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 14.00’de yapılacak olan toplantıya davet ediyoruz’ dedi.

Yeni seçilen yönetim kurulunun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret ettiğini de aktaran Karaibrahimoğlu, ziyarette Şenlikoğlu’na Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilerken yaptıkları sohbet toplantılarının amacını ve içeriğini tanıtarak kendilerini toplantılara davet etti. Başkan Şenlikoğlu ise bu faaliyetlerin anlamlı ve önemli olduğunu belirterek, Belediye olarak bu tür kültürel toplantıları her zaman destekleyeceklerini belirterek toplantılara katılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.