‘GİRESUN İÇİN MÜJDE ÜZERİNE MÜJDE’

SİYASET 06.09.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2264+ kez okundu.
 

‘GİRESUN İÇİN MÜJDE ÜZERİNE MÜJDE’

AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı nedeniyle Ankara’da bulunan Başkan Şenlikoğlu, randevu talebi sonrasında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Giresun’un sorunlarını enine boyuna değerlendirme imkânı bulduğunu söyledi.
Başkan Şenlikoğlu, ikili görüşme sonrası şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulduk. Görüşmemizde öncelikle ilimizin trafik sorununu gündeme getirerek seçim öncesi sahil şeridindeki trafik sorunuyla ilgili vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatlerden bahsettik. Konuya hassasiyetle yaklaşan Cumhurbaşkanımız Ulaştırma Bakanlığına talimat vererek şehrimiz için beklediğimiz müjdeli haberi şahsıma verdi” dedi. Başkan Şenlikoğlu, Ulaştırma Bakanı Cahit Turan ile gerçekleştirdiği birebir görüşme sonrasında ise, “Cumhurbaşkanımızın, Ulaştırma Bakanlığımıza vermiş olduğu talimatla birlikte sahil yolundaki Bat-Çık projesi hızlı bir şekilde yürürlüğe girecek ve bu şekilde şehrimizin trafik sorunu bir nebzede olsun çözüme kavuşacak” dedi. Diğer yandan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede Aksu mevkiinde bulunan çöp alanının rehabilite edilmesi ve etrafının düzenlenmesi ile ilgili konuyu da gündeme getirdik diyen Başkan Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımız çöp alanındaki sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için Ulaştırma Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bizzat talimat vererek sürecin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını istedi” dedi. Ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ile görüşen Başkan Şenlikoğlu şehrimizle ilgili bu güzel haberlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını bildirerek Giresun adına çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Şenlikoğlu, son zamanlarda gündem konusu olan "Fındığın Başkenti" polemiği ile ilgili olarak da, Cumhurbaşkanına takdim ettiği “Fındığın Başkenti Giresun” yazılı hediye sepetinin de Cumhurbaşkanı tarafından memnuniyetle karşılandığını da belirtti.
AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı nedeniyle Ankara’da bulunan Başkan Şenlikoğlu, randevu talebi sonrasında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Giresun’un sorunlarını enine boyuna değerlendirme imkânı bulduğunu söyledi.

Başkan Şenlikoğlu, ikili görüşme sonrası şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulduk. Görüşmemizde öncelikle ilimizin trafik sorununu gündeme getirerek seçim öncesi sahil şeridindeki trafik sorunuyla ilgili vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatlerden bahsettik. Konuya hassasiyetle yaklaşan Cumhurbaşkanımız Ulaştırma Bakanlığına talimat vererek şehrimiz için beklediğimiz müjdeli haberi şahsıma verdi” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, Ulaştırma Bakanı Cahit Turan ile gerçekleştirdiği birebir görüşme sonrasında ise, “Cumhurbaşkanımızın, Ulaştırma Bakanlığımıza vermiş olduğu talimatla birlikte sahil yolundaki Bat-Çık projesi hızlı bir şekilde yürürlüğe girecek ve bu şekilde şehrimizin trafik sorunu bir nebzede olsun çözüme kavuşacak” dedi.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede Aksu mevkiinde bulunan çöp alanının rehabilite edilmesi ve etrafının düzenlenmesi ile ilgili konuyu da gündeme getirdik diyen Başkan Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımız çöp alanındaki sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için Ulaştırma Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bizzat talimat vererek sürecin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını istedi” dedi.

Ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ile görüşen Başkan Şenlikoğlu şehrimizle ilgili bu güzel haberlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını bildirerek Giresun adına çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Şenlikoğlu, son zamanlarda gündem konusu olan "Fındığın Başkenti" polemiği ile ilgili olarak da, Cumhurbaşkanına takdim ettiği “Fındığın Başkenti Giresun” yazılı hediye sepetinin de Cumhurbaşkanı tarafından memnuniyetle karşılandığını da belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.