Giresun için projeler devam ediyor

GÜNDEM 09.10.2017 - 15:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3238+ kez okundu.
 

Giresun için projeler devam ediyor

Giresun'un turizm ve kültürel odaklı projelerin sunumu ve değerlendirilme toplantısı yapıldı.
Kültürel ve turizm değerleri açısından büyük bir potansiyeli ve zenginliği bulunan Giresun'da kamu kurumlarının proje hazırlamalarına yönelik çıkılacak muhtemel hibe çağrılarına hazırlık yapılması, proje envanterlerinin oluşturulması ve teknik hazırlıkların süratle tamamlanması için gerekli çalışmalarının ivedilikle yapılması gerektiğini belirten Vali Harun Sarıfakıoğulları, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), mali destek programları kapsamında, bölgede yaşanabilir mekânlar ve sürdürülebilir bir çevre oluşturulması vizyonuyla doğal, tarihi ve kültürel dokuya sahip alanların birer çekim merkezi olarak değerlendirilmesi ve bu alanlardan turizm amaçlı yararlanılabilmesinin sağlanması için proje üreten kurumlara mali destek verileceğini söyledi. Vali Sarıfakıoğulları, hibe programları ile mevcut turizm ve kültürel değerlerimizi zenginleştirerek, önceki projeleri tamamlayıp yeni projeler hazırlanması gerektiğini sözlerine ekledi.
Giresun'un turizm ve kültürel odaklı projelerin sunumu ve değerlendirilme toplantısı yapıldı.

Kültürel ve turizm değerleri açısından büyük bir potansiyeli ve zenginliği bulunan Giresun'da kamu kurumlarının proje hazırlamalarına yönelik çıkılacak muhtemel hibe çağrılarına hazırlık yapılması, proje envanterlerinin oluşturulması ve teknik hazırlıkların süratle tamamlanması için gerekli çalışmalarının ivedilikle yapılması gerektiğini belirten Vali Harun Sarıfakıoğulları, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), mali destek programları kapsamında, bölgede yaşanabilir mekânlar ve sürdürülebilir bir çevre oluşturulması vizyonuyla doğal, tarihi ve kültürel dokuya sahip alanların birer çekim merkezi olarak değerlendirilmesi ve bu alanlardan turizm amaçlı yararlanılabilmesinin sağlanması için proje üreten kurumlara mali destek verileceğini söyledi.

Vali Sarıfakıoğulları, hibe programları ile mevcut turizm ve kültürel değerlerimizi zenginleştirerek, önceki projeleri tamamlayıp yeni projeler hazırlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.