Giresun İstanbul’u ele geçiriyor

SİYASET 28.01.2019 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3478+ kez okundu.
 

Giresun İstanbul’u ele geçiriyor

CHP'nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı olarak Espiyeli hemşerimiz Adil Emecan'ın ismi açıklandı. Giresunlu Adil Emecan daha önce de Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı.
Mevcut AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkanı Pirazizli hemşerimiz Murat Aydın’ın da Giresunlu olması, şimdi de CHP tarafından Giresunlu Adil Emecan’ın Zeytinburnu’nda aday gösterilmesi İstanbul’da yaşayan Giresunlu hemşerilerimizin yüzlerini güldürdü. Murat Aydın 3 döneme takıldığı için AK Parti’den Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı. Yine İstanbul Bağcılar’da Bulancaklı hemşerimiz Lokman Çağırıcı yeniden AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti. CHP’nin açıklanan adayları arasında Adalar Belediye Başkan Adayı Eynesilli hemşerimiz Erdem Gül ve Sarıyer mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şebinkarahisarlı Şükrü Genç yer alırken, Alucralı hemşerimiz CHP Giresun eski İl Başkanlarından Mehmet Karamustafaoğlu’nun ismi de Beyoğlu ilçesi için geçiyor.
CHP'nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı olarak Espiyeli hemşerimiz Adil Emecan'ın ismi açıklandı. Giresunlu Adil Emecan daha önce de Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı.

Mevcut AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkanı Pirazizli hemşerimiz Murat Aydın’ın da Giresunlu olması, şimdi de CHP tarafından Giresunlu Adil Emecan’ın Zeytinburnu’nda aday gösterilmesi İstanbul’da yaşayan Giresunlu hemşerilerimizin yüzlerini güldürdü. Murat Aydın 3 döneme takıldığı için AK Parti’den Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı. Yine İstanbul Bağcılar’da Bulancaklı hemşerimiz Lokman Çağırıcı yeniden AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti.

CHP’nin açıklanan adayları arasında Adalar Belediye Başkan Adayı Eynesilli hemşerimiz Erdem Gül ve Sarıyer mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şebinkarahisarlı Şükrü Genç yer alırken, Alucralı hemşerimiz CHP Giresun eski İl Başkanlarından Mehmet Karamustafaoğlu’nun ismi de Beyoğlu ilçesi için geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.