Giresun kara mahsur olmadı

GÜNDEM 10.02.2020 - 09:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2997+ kez okundu.
 

Giresun kara mahsur olmadı

Giresun Belediyesi şehrimizi etkisi altına alan kar yağışında başarılı bir sınav vererek halkın takdirini aldı.
Kar mücadelesini kapsamlı bir şekilde sürdüren belediye ekipleri ana arterlerin sürekli açık kalmasını sağlarken, yollarda iş makinalarıyla kar küreme çalışmalarının yanı sıra, yayaların güvenliği için kaldırımlarda kürekle temizlik çalışmaları da gerçekleştirildi. Don ve buzlanma olaylarında sorun yaşamaması için yaya kaldırımlarında kar küreme çalışmaları titizlikle sürdürüldü. Yapılan çalışmalar halkın takdirini kazanırken, çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu karla mücadele çalışmalarının kapsamlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Şenlikoğlu, “Önceden iş makinelerimizi ve kamyonlarımızı hazırlamıştık. Zaten günler öncesinden kara hazırlıklıydık. Personel ve araç profilimizi iyi değerlendirdik. Kar temizleme, kar küreme, tuzlama ve benzeri hizmetler eş zamanlı olarak yürütüldü. Tuz stoku yaptık. Kar bastırınca tüm iş makinelerimizin tamamını sahaya sürdük. Trafiği sürekli açık tuttuk” dedi.    
Giresun Belediyesi şehrimizi etkisi altına alan kar yağışında başarılı bir sınav vererek halkın takdirini aldı.

Kar mücadelesini kapsamlı bir şekilde sürdüren belediye ekipleri ana arterlerin sürekli açık kalmasını sağlarken, yollarda iş makinalarıyla kar küreme çalışmalarının yanı sıra, yayaların güvenliği için kaldırımlarda kürekle temizlik çalışmaları da gerçekleştirildi. Don ve buzlanma olaylarında sorun yaşamaması için yaya kaldırımlarında kar küreme çalışmaları titizlikle sürdürüldü.

Yapılan çalışmalar halkın takdirini kazanırken, çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu karla mücadele çalışmalarının kapsamlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Şenlikoğlu, “Önceden iş makinelerimizi ve kamyonlarımızı hazırlamıştık. Zaten günler öncesinden kara hazırlıklıydık. Personel ve araç profilimizi iyi değerlendirdik. Kar temizleme, kar küreme, tuzlama ve benzeri hizmetler eş zamanlı olarak yürütüldü. Tuz stoku yaptık. Kar bastırınca tüm iş makinelerimizin tamamını sahaya sürdük. Trafiği sürekli açık tuttuk” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.