GİRESUN KDK'DA 6.OLDU

GÜNDEM 20.02.2020 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3839+ kez okundu.
 

GİRESUN KDK'DA 6.OLDU

Kamu Denetçiliği Kurumu yıllık raporunu açıkladı ilk onda büyükşehirlerin olduğu listede Giresun'un olması büyük dikkat çekti.
Açıklama yapan Bulancak Farkındalık Platformu gönüllü başkanı Gökhan Özcan; Bu sayı Temmuz 2019'da Giresun da sadece 7 idi o günlerde Kamu Denetçiliği Kurumu sayın Şeref Malkoç Giresun u ziyaret etmişti, bu sayının azlığına vurgu yapmıştı, Bulancak Farkındalık Platformu olarak engellilerin sorunları başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sorunlarını KDK'ya dilekçe yazarak gündeme taşıdık. Özcan; 2019 yılı içerisinde KDK'ya Türkiye genelinde toplam 20.968 dilekçe yazıldı, İlimiz Giresun ise 490 dilekçe ile 6.oldu. Sorunları KDK'ya taşımaya devam edeceğiz. Özcan; Bu kadar fazla yazılan dilekçeler sonrası dikkat çekip, Kamu Denetçiliği Kurumu baş denetçisi sayın Şeref Malkoç'un daveti üzerine Ocak ayında Ankara'da KDK'da görüşme yapmıştık. Kamu Denetçiliği Kurumu baş denetçisi sayın Şeref Malkoç'a, engelli sorunlarından sorumlu denetçi sayın Celile Özlem Tunçak'a, tüm denetçilere ve Kamu Denetçiliği Kurumu tüm personeline bizlerin sorunlarına çözüm yolu aradıkları için çok teşekkür ederiz.
Kamu Denetçiliği Kurumu yıllık raporunu açıkladı ilk onda büyükşehirlerin olduğu listede Giresun'un olması büyük dikkat çekti.

Açıklama yapan Bulancak Farkındalık Platformu gönüllü başkanı Gökhan Özcan; Bu sayı Temmuz 2019'da Giresun da sadece 7 idi o günlerde Kamu Denetçiliği Kurumu sayın Şeref Malkoç Giresun u ziyaret etmişti, bu sayının azlığına vurgu yapmıştı, Bulancak Farkındalık Platformu olarak engellilerin sorunları başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sorunlarını KDK'ya dilekçe yazarak gündeme taşıdık.

Özcan; 2019 yılı içerisinde KDK'ya Türkiye genelinde toplam 20.968 dilekçe yazıldı, İlimiz Giresun ise 490 dilekçe ile 6.oldu.

Sorunları KDK'ya taşımaya devam edeceğiz.

Özcan; Bu kadar fazla yazılan dilekçeler sonrası dikkat çekip, Kamu Denetçiliği Kurumu baş denetçisi sayın Şeref Malkoç'un daveti üzerine Ocak ayında Ankara'da KDK'da görüşme yapmıştık.

Kamu Denetçiliği Kurumu baş denetçisi sayın Şeref Malkoç'a, engelli sorunlarından sorumlu denetçi sayın Celile Özlem Tunçak'a, tüm denetçilere ve Kamu Denetçiliği Kurumu tüm personeline bizlerin sorunlarına çözüm yolu aradıkları için çok teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.