‘Giresun Lezzetleri Festivali’ başladı

GÜNDEM 28.09.2018 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3142+ kez okundu.
 

‘Giresun Lezzetleri Festivali’ başladı

Giresun Valiliği tarafından ilki düzenlenen ‘Giresun Lezzetleri Festivali’ yürüyüş korteji ile başladı.
Giresun Debboy mevkiinden başlayan festival yürüyüşüne Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Sabri Öztürk ve Av. Kadir Aydın, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, belediye başkanları, daire amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Botanik Bahçe’de sona eren yürüyüşün ardından konuşan Vali Sarıfakıoğulları, “Bu düzenlediğimiz ’Giresun Lezzetleri Festivali’nin yıl içerisinde 234 bin kişinin ziyaret ettiği ilimizin tanıtımına katkı sunacağına inanıyorum. İlimize yapılan turizm ziyaretlerinin bu yıl 300 binleri görmesini bekliyoruz. 2023 hedefimiz ise 500 bin turisttir. İlimizi daha çok tanıtmak, dünyaya açmak adına çok değerli çalışma arkadaşlarımızla bu şenliği ortaya koyduk. Turizm pastasından alacağımız pay tanıtımla doğrudan orantılıdır. Bu anlamda İlimizin, Mavigöl, yaylalarımız, Giresun adamız hala tanıtıma ihtiyacı var ve konaklama ve turizm tesisleri için eksik olan altyapı çalışmalarımız devam etmektedir ve edecektir” dedi. Festival 3 gün sürecek.
Giresun Valiliği tarafından ilki düzenlenen ‘Giresun Lezzetleri Festivali’ yürüyüş korteji ile başladı.

Giresun Debboy mevkiinden başlayan festival yürüyüşüne Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Sabri Öztürk ve Av. Kadir Aydın, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, belediye başkanları, daire amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Botanik Bahçe’de sona eren yürüyüşün ardından konuşan Vali Sarıfakıoğulları, “Bu düzenlediğimiz ’Giresun Lezzetleri Festivali’nin yıl içerisinde 234 bin kişinin ziyaret ettiği ilimizin tanıtımına katkı sunacağına inanıyorum. İlimize yapılan turizm ziyaretlerinin bu yıl 300 binleri görmesini bekliyoruz. 2023 hedefimiz ise 500 bin turisttir. İlimizi daha çok tanıtmak, dünyaya açmak adına çok değerli çalışma arkadaşlarımızla bu şenliği ortaya koyduk. Turizm pastasından alacağımız pay tanıtımla doğrudan orantılıdır. Bu anlamda İlimizin, Mavigöl, yaylalarımız, Giresun adamız hala tanıtıma ihtiyacı var ve konaklama ve turizm tesisleri için eksik olan altyapı çalışmalarımız devam etmektedir ve edecektir” dedi.

Festival 3 gün sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.