GİRESUN MİLLETVEKİLLERİ KAYDINI YAPTIRDI

SİYASET 02.07.2018 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4243+ kez okundu.
 

GİRESUN MİLLETVEKİLLERİ KAYDINI YAPTIRDI

AK Parti Giresun Milletvekilleri TBMM’de ilk kayıt işlemini yaptırırken, Milletvekili Aydın, milletvekili arkadaşlarına, TBMM çalışanları ve basın mensuplarına Giresun fındığı ikram etti
Kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bu hafta TBMM Genel Kurulu toplanarak yemin töreni gerçekleşecek. Yemin töreni öncesi TBMM'de 27. dönemde görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri başladı. AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk’te kayıt işlemleri için TBMM’de hazır bulundular. Pazartesi günü kayıt işlemlerini gerçekleştirerek ilk kez milletvekili seçilen AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, kayıt işlemi sonrası milletvekili arkadaşlarına, TBMM çalışanları ve basın mensuplarına Giresun fındığı ikram etti. Kayıt işlemi sonrası konuşan Milletvekili Aydın, “Bizleri 24 Haziran’da büyük bir teveccüh göstererek TBMM’ye gönderen değerli hemşerilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra ki amacımız önce vatanımıza, milletimize ve Giresun’umuza başarılı hizmetler üretmektir. YSK’nın kesin sonucu açıklamasının ardından gerçekleşecek yemin töreninde yemini ederek, görevimize başlayacağız. Bu görev bize milletimizin emanetidir. Bu emanete sahip çıkarak, görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekilleri TBMM’de ilk kayıt işlemini yaptırırken, Milletvekili Aydın, milletvekili arkadaşlarına, TBMM çalışanları ve basın mensuplarına Giresun fındığı ikram etti

Kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bu hafta TBMM Genel Kurulu toplanarak yemin töreni gerçekleşecek. Yemin töreni öncesi TBMM'de 27. dönemde görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri başladı. AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk’te kayıt işlemleri için TBMM’de hazır bulundular.

Pazartesi günü kayıt işlemlerini gerçekleştirerek ilk kez milletvekili seçilen AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, kayıt işlemi sonrası milletvekili arkadaşlarına, TBMM çalışanları ve basın mensuplarına Giresun fındığı ikram etti.

Kayıt işlemi sonrası konuşan Milletvekili Aydın, “Bizleri 24 Haziran’da büyük bir teveccüh göstererek TBMM’ye gönderen değerli hemşerilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra ki amacımız önce vatanımıza, milletimize ve Giresun’umuza başarılı hizmetler üretmektir. YSK’nın kesin sonucu açıklamasının ardından gerçekleşecek yemin töreninde yemini ederek, görevimize başlayacağız. Bu görev bize milletimizin emanetidir. Bu emanete sahip çıkarak, görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.