GİRESUN 'NEFES ALAN ŞEHİR' OLACAK

SİYASET 09.07.2019 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2367+ kez okundu.
 

GİRESUN 'NEFES ALAN ŞEHİR' OLACAK

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu sabah kahvaltısını Aksu Mahallesinde vatandaşlarla birlikte yaparak sorunları dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltıda mahalleli Başkan Şenlikoğlu’na sorunları iletirken, karşılıklı istişare yapıldı.
Başkan Şenlikoğlu yaptığı konuşmada; ‘’Mahalle ziyaretlerimize kendi mahallem olan Aksu Mahallesinden başlamak istedim. Bugün sizlerle bir araya gelip sohbet etmekten dolayı çok mutluyum. Her hafta bir mahallemize gidip sorunları dinleyip çözüm üreteceğiz. Yapacağımız projelerin yanı sıra belediyemizin rutin işleri de devam ediyor. Belirli program dâhilinde arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldikten sonra öncelikli olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü kurarak çalışmaların daha kısa süre içerisinde ve daha verimli olmasını sağladık. Kurduğumuz bu müdürlükte kısa, orta ve uzun vadede planlamalar yaparak mahallelerimizin sorunlarını çözmek için çalışacağız. Sizleri sürekli ziyaret edip çalışmaları da yerinde inceleyeceğim. Aksu Mahallemiz yapılan yatırımlarla gelişimini sürdürüyor. Bizde belediye olarak çalışmalarımıza ağırlık verip mahallemizi cazibe merkezi haline getireceğiz’’ dedi. ÇÖP SAHASI UYGULANACAK PROJE İLE YAŞAM ALANI OLACAK Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu seçim sürecinde en önemli projelerinden biri olan ‘’Nefes Alan Şehir Şenlik Alanı ve Park Projesi’’ hakkında bilgi verdi. Başkan Şenlikoğlu; ‘’Seçim sürecinde vaat ettiğimiz projelerden biri olan ‘’Nefes Alan Şehir Şenlik Alanı ve Park Projesi’’ için görüşmelerimiz devam ediyor. Öncelikle tahkimat yapacağız ve bu projeyle mahallemizin standartlarını daha çok yükselteceğiz. Projemiz şehrimize turizm anlamında da önemli katkı sağlayacak’’ diye konuştu. ÇEVRE BAKANLIĞINDAN 8 ARAÇ SÖZÜ ALDIK Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığının belediyeye 8 araçlık destek sağlayacağını belirterek, bu araçlarla altyapı sorunun tamamının giderileceğini söyledi. Başkan Şenlikoğlu; ‘’Geçtiğimiz dönemde altyapı ile ilgili yapılan çalışmalar araçların kiralanması yoluyla yapılmış, buda gerçekten maliyetli bir iş. Biz bu araçları belediyemizin bünyesine katıp hem maliyet yönünden hem de kapsamlı çalışma bakımından önemli bir adım atmış olacağız. Bakanlığımıza bize sağlayacağı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.  
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu sabah kahvaltısını Aksu Mahallesinde vatandaşlarla birlikte yaparak sorunları dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltıda mahalleli Başkan Şenlikoğlu’na sorunları iletirken, karşılıklı istişare yapıldı.

Başkan Şenlikoğlu yaptığı konuşmada; ‘’Mahalle ziyaretlerimize kendi mahallem olan Aksu Mahallesinden başlamak istedim. Bugün sizlerle bir araya gelip sohbet etmekten dolayı çok mutluyum. Her hafta bir mahallemize gidip sorunları dinleyip çözüm üreteceğiz. Yapacağımız projelerin yanı sıra belediyemizin rutin işleri de devam ediyor. Belirli program dâhilinde arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldikten sonra öncelikli olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü kurarak çalışmaların daha kısa süre içerisinde ve daha verimli olmasını sağladık. Kurduğumuz bu müdürlükte kısa, orta ve uzun vadede planlamalar yaparak mahallelerimizin sorunlarını çözmek için çalışacağız. Sizleri sürekli ziyaret edip çalışmaları da yerinde inceleyeceğim. Aksu Mahallemiz yapılan yatırımlarla gelişimini sürdürüyor. Bizde belediye olarak çalışmalarımıza ağırlık verip mahallemizi cazibe merkezi haline getireceğiz’’ dedi.

ÇÖP SAHASI UYGULANACAK PROJE İLE YAŞAM ALANI OLACAK

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu seçim sürecinde en önemli projelerinden biri olan ‘’Nefes Alan Şehir Şenlik Alanı ve Park Projesi’’ hakkında bilgi verdi.

Başkan Şenlikoğlu; ‘’Seçim sürecinde vaat ettiğimiz projelerden biri olan ‘’Nefes Alan Şehir Şenlik Alanı ve Park Projesi’’ için görüşmelerimiz devam ediyor. Öncelikle tahkimat yapacağız ve bu projeyle mahallemizin standartlarını daha çok yükselteceğiz. Projemiz şehrimize turizm anlamında da önemli katkı sağlayacak’’ diye konuştu.

ÇEVRE BAKANLIĞINDAN 8 ARAÇ SÖZÜ ALDIK

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığının belediyeye 8 araçlık destek sağlayacağını belirterek, bu araçlarla altyapı sorunun tamamının giderileceğini söyledi. Başkan Şenlikoğlu; ‘’Geçtiğimiz dönemde altyapı ile ilgili yapılan çalışmalar araçların kiralanması yoluyla yapılmış, buda gerçekten maliyetli bir iş. Biz bu araçları belediyemizin bünyesine katıp hem maliyet yönünden hem de kapsamlı çalışma bakımından önemli bir adım atmış olacağız. Bakanlığımıza bize sağlayacağı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.