Giresun şehidini uğurladı

GÜNDEM 05.02.2018 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3551+ kez okundu.
 

Giresun şehidini uğurladı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Giresun Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Uzman Çavuş Ufuk Akdağ son yolculuğuna uğurlandı.
Gaziantep'te yapılan askeri tören sonrası 5 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinde Ordu-Giresun Havaalanına getirildi ve doğduğu Şebinkarahisar'a cenaze namazı için götürüldü. Havaalanın da Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ordu Valisi Serdar Yavuz, AK parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, ilçe belediye başkanları, şehidin yakınları ve vatandaşlar da karşılamak için havaalanına akın etti. Şehidin naaşı Türk bayrağına sarılı olarak cenaze nakil aracına konuldu. Havaalanındaki törende hazır olan şehidin annesi Tülay Akdağ, babası Mehmet Akdağ ve eşi Nuray Akdağ gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Tülay Akdağ, "Benim yavrum vatan millet için gitti. Göğsünü gere gere gitti, selvi boylu yiğidim" sözleri ile törene katılanları duygulandırdı. Tören katılan şehidin eşi Nuray Akdağ, eşinin kamuflajı ile yer aldı. Şehidin oğlu 4 yaşındaki Muhammed Enes'inde yakasına şehit oğlu diye yaka kartı takıldı. Şehit Uzman Çavuş Ufuk Akdağ'ın cenazesi karayolu ile Şebinkarahisar ilçesine getirildi. Şebinkarahisar'da vatandaşların katılımı ile doğduğu köyde Şehit Uzman Çavuş Ufuk Akdağ'ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Giresun Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Uzman Çavuş Ufuk Akdağ son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep'te yapılan askeri tören sonrası 5 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinde Ordu-Giresun Havaalanına getirildi ve doğduğu Şebinkarahisar'a cenaze namazı için götürüldü. Havaalanın da Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ordu Valisi Serdar Yavuz, AK parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, ilçe belediye başkanları, şehidin yakınları ve vatandaşlar da karşılamak için havaalanına akın etti.

Şehidin naaşı Türk bayrağına sarılı olarak cenaze nakil aracına konuldu. Havaalanındaki törende hazır olan şehidin annesi Tülay Akdağ, babası Mehmet Akdağ ve eşi Nuray Akdağ gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Tülay Akdağ, "Benim yavrum vatan millet için gitti. Göğsünü gere gere gitti, selvi boylu yiğidim" sözleri ile törene katılanları duygulandırdı. Tören katılan şehidin eşi Nuray Akdağ, eşinin kamuflajı ile yer aldı. Şehidin oğlu 4 yaşındaki Muhammed Enes'inde yakasına şehit oğlu diye yaka kartı takıldı.

Şehit Uzman Çavuş Ufuk Akdağ'ın cenazesi karayolu ile Şebinkarahisar ilçesine getirildi.

Şebinkarahisar'da vatandaşların katılımı ile doğduğu köyde Şehit Uzman Çavuş Ufuk Akdağ'ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.