GİRESUN SENİNLE GURUR DUYUYOR

GÜNDEM 26.02.2018 - 18:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3633+ kez okundu.
 

GİRESUN SENİNLE GURUR DUYUYOR

Giresun'un gururu ve ağabeyi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "Üçüncü yerli ve milli denizaltımız olacak Murat Reis'in ilk kaynağını yaptık. Hayırlı olsun" dedi.
Yeni Tip Denizaltı Projesi kapsamında 'Reis' sınıfı denizaltılardan Murat Reis Denizaltısı'nın Gölcük Tersane Komutanlığındaki, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı ilk kaynak töreninde konuşan hemşerimiz Bakan Canikli, milli denizaltının ülke, millet, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri için hayırlar getirmesini temenni etti. Yerli ve milli savunma sanayi için önemli bir adım daha attıklarını kaydeden Canikli, "Gölcük'te Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın teşrif ettikleri törenle; üçüncü yerli ve milli denizaltımız olacak Murat Reis'in ilk kaynağını yaptık. Hayırlı olsun. Denizin altında, üstünde, havada, karada ve hatta uzayda en yüksek teknolojiyi kahraman Mehmetçiğimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Gölcük Tersane Komutanlığı 90 yılı aşkın birikimi ve tecrübesiyle bu projenin odak noktasındadır. Bu Komutanlığımız denizaltı inşa kabiliyeti itibarı ile Türkiye'de tek, dünyada ise denizaltı inşa edebilen 16 ülke tersanesi arasındadır" dedi.
Giresun'un gururu ve ağabeyi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "Üçüncü yerli ve milli denizaltımız olacak Murat Reis'in ilk kaynağını yaptık. Hayırlı olsun" dedi.

Yeni Tip Denizaltı Projesi kapsamında 'Reis' sınıfı denizaltılardan Murat Reis Denizaltısı'nın Gölcük Tersane Komutanlığındaki, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı ilk kaynak töreninde konuşan hemşerimiz Bakan Canikli, milli denizaltının ülke, millet, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri için hayırlar getirmesini temenni etti.

Yerli ve milli savunma sanayi için önemli bir adım daha attıklarını kaydeden Canikli, "Gölcük'te Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın teşrif ettikleri törenle; üçüncü yerli ve milli denizaltımız olacak Murat Reis'in ilk kaynağını yaptık. Hayırlı olsun. Denizin altında, üstünde, havada, karada ve hatta uzayda en yüksek teknolojiyi kahraman Mehmetçiğimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Gölcük Tersane Komutanlığı 90 yılı aşkın birikimi ve tecrübesiyle bu projenin odak noktasındadır. Bu Komutanlığımız denizaltı inşa kabiliyeti itibarı ile Türkiye'de tek, dünyada ise denizaltı inşa edebilen 16 ülke tersanesi arasındadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.