GİRESUN’U HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

GÜNDEM 28.12.2018 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2535+ kez okundu.
 

GİRESUN’U HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’u karış karış gezip halkla kucaklaşmaya devam ediyor.
Hacısiyam Mahallesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Şenlikoğlu, son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. “Halkımızla bir arada olmak bizim için en büyük mutluluk” diyen Şenlikoğlu, “Mahallerimizi, caddelerimizi ve sokaklarımızı karış karış geziyor, her zaman olduğu gibi esnafımızın, halkımızın isteklerini beklentilerini yerinde dinliyoruz. Hep birlikte daha güçlü daha yaşanılabilir bir Giresun için bütün gayretlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği güveni, ilgiyi ve desteği gördükçe mutlu oluyor, sorumluluğumuzun çok büyük olduğunu her gün daha fazla hissediyoruz. Biz ilimize yapılacak her hizmette halkımızın görüş ve düşüncelerine büyük önem veriyoruz. Yapılacak bütün yatırımlarda, halkımızla birlikte istişare ederek, katılımcı ve ortak yürümek istiyoruz. Daha yaşanılabilir, daha güzel, daha huzurlu bir Giresun’u hep birlikte inşa etmek için çaba gösteriyoruz” dedi. AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, “Biz rutin hizmetlerin haricinde, sosyal ve kültürel belediyeciliğin, geleceğe dönük projelerin sorumluluklarını yerine getirecek bir yönetimle Giresun’u hak ettiği noktaya taşıma gayreti içindeyiz. Bu şehre proje belediyeciliğini empoze etmek, hızlı ve seri bir gelişim yaşatmak istiyoruz. Hemşerilerimize modern çağ seviyesindeki yerel hizmetleri sunabilen, aksaklıklara çözüm üreten bir sisteme sahip, gelişim içinde, hızlı ve teknik donanımların en üst seviyede olduğu bir belediyecilik hizmeti yaşatmak istiyoruz. Çünkü halkımız bunu fazlasıyla hak ediyor, Giresun bunu fazlasıyla hak ediyor. Bizde şehrimizin hak ettiği bu hizmetleri halkımızın hizmetine sunabilmek için gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.    
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’u karış karış gezip halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

Hacısiyam Mahallesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Şenlikoğlu, son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi.

“Halkımızla bir arada olmak bizim için en büyük mutluluk” diyen Şenlikoğlu, “Mahallerimizi, caddelerimizi ve sokaklarımızı karış karış geziyor, her zaman olduğu gibi esnafımızın, halkımızın isteklerini beklentilerini yerinde dinliyoruz. Hep birlikte daha güçlü daha yaşanılabilir bir Giresun için bütün gayretlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği güveni, ilgiyi ve desteği gördükçe mutlu oluyor, sorumluluğumuzun çok büyük olduğunu her gün daha fazla hissediyoruz. Biz ilimize yapılacak her hizmette halkımızın görüş ve düşüncelerine büyük önem veriyoruz. Yapılacak bütün yatırımlarda, halkımızla birlikte istişare ederek, katılımcı ve ortak yürümek istiyoruz. Daha yaşanılabilir, daha güzel, daha huzurlu bir Giresun’u hep birlikte inşa etmek için çaba gösteriyoruz” dedi.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, “Biz rutin hizmetlerin haricinde, sosyal ve kültürel belediyeciliğin, geleceğe dönük projelerin sorumluluklarını yerine getirecek bir yönetimle Giresun’u hak ettiği noktaya taşıma gayreti içindeyiz. Bu şehre proje belediyeciliğini empoze etmek, hızlı ve seri bir gelişim yaşatmak istiyoruz. Hemşerilerimize modern çağ seviyesindeki yerel hizmetleri sunabilen, aksaklıklara çözüm üreten bir sisteme sahip, gelişim içinde, hızlı ve teknik donanımların en üst seviyede olduğu bir belediyecilik hizmeti yaşatmak istiyoruz. Çünkü halkımız bunu fazlasıyla hak ediyor, Giresun bunu fazlasıyla hak ediyor. Bizde şehrimizin hak ettiği bu hizmetleri halkımızın hizmetine sunabilmek için gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.