Giresun’u yasa boğan cenazeler toprağa verildi

GÜNDEM 13.09.2018 - 16:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2879+ kez okundu.
 

Giresun’u yasa boğan cenazeler toprağa verildi

Espiye’de, yayladan dönenleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu ölen 5 kişi toprağa verildi.
Espiye ilçesi Ericek köyünde, Karaovacık Yaylası'ndan dönenleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden 3'ü çocuk 5 kişi için Espiye, Yağlıdere ve Tirebolu ilçelerinde tören düzenlendi. Kazada ölen Nursel (23) ve oğlu Yusuf Topkara (3) ile Samet Sağır (2) için Espiye ilçesi Ericek köyü Merkez Camisi'nde düzenlenen törene, ölenlerin yakınları ile AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Yağlıdere Kaymakamı ve Espiye Kaymakam Vekili Hasan Uğuz, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile vatandaşlar katıldı.  Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından anne ile oğlunun cenazesi Çakıl Yaylası'ndaki, Samet Sağır'ın cenazesi ise Ericek köyündeki aile kabristanlıklarına defnedildi. Kazada yaşamını yitiren Sezer Oral (15)’ın naaşı Yağlıdere ilçesi Sinanlı köyü Merkez Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Kazada ölen çocuklardan Esma Nur Turan (5) için de Tirebolu ilçesi Şirinköy'deki Kerpiçli Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Turan'ın cenazesi aynı köydeki aile kabristanlığına defnedildi.  Buradaki törene ise Turan'ın yakınlarının yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.    
Espiye’de, yayladan dönenleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu ölen 5 kişi toprağa verildi.

Espiye ilçesi Ericek köyünde, Karaovacık Yaylası'ndan dönenleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden 3'ü çocuk 5 kişi için Espiye, Yağlıdere ve Tirebolu ilçelerinde tören düzenlendi. Kazada ölen Nursel (23) ve oğlu Yusuf Topkara (3) ile Samet Sağır (2) için Espiye ilçesi Ericek köyü Merkez Camisi'nde düzenlenen törene, ölenlerin yakınları ile AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Yağlıdere Kaymakamı ve Espiye Kaymakam Vekili Hasan Uğuz, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile vatandaşlar katıldı. 

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından anne ile oğlunun cenazesi Çakıl Yaylası'ndaki, Samet Sağır'ın cenazesi ise Ericek köyündeki aile kabristanlıklarına defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren Sezer Oral (15)’ın naaşı Yağlıdere ilçesi Sinanlı köyü Merkez Camisi'nde

öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kazada ölen çocuklardan Esma Nur Turan (5) için de Tirebolu ilçesi Şirinköy'deki Kerpiçli Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Turan'ın cenazesi aynı köydeki aile kabristanlığına defnedildi. 

Buradaki törene ise Turan'ın yakınlarının yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.