Giresun’un Ekonomik durumu ele alındı

SİYASET 03.01.2020 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4018+ kez okundu.
 

Giresun’un Ekonomik durumu ele alındı

Giresun’da Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) genel durumu, yatırımcıların sorunları ve Giresun genel ekonomik durumu Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.
Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda; Giresun’un ekonomik durum ve potansiyeli bir bütün olarak ele alınarak, yürütülen yatırımlar ve istihdam konuları değerlendirildi. Toplantıda ayrıca; kamu kurum ve kuruluşları, sanayiciler ve iş dünyası arasındaki koordinasyon ve iş birliğini sağlamak amacıyla yapılacaklar istişare edildi. İlde yatırımcılara çeşitli şartlarda hibe ve destek sunan TKDK, KOSGEB ve DOKA, AB Proje Ofisi yetkilileri, 2019 yılında sunmuş oldukları Hibe miktarı ve projeler hakkında bilgi verdi. Toplantıya Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Giresun I. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şahin Öveç, Giresun II. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü M. Bahadır Yılmaz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Giresun İl Koordinatörü Murat Aladağ, KOSGEB Giresun Müdür V. Utku Arslan, TKDK İl Koordinatörü E. Serdar Kurşun, İl Yazı İşleri Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Bürosu Sorumlusu Ali Yılmaz katıldı.
Giresun’da Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) genel durumu, yatırımcıların sorunları ve Giresun genel ekonomik durumu Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda; Giresun’un ekonomik durum ve potansiyeli bir bütün olarak ele alınarak, yürütülen yatırımlar ve istihdam konuları değerlendirildi. Toplantıda ayrıca; kamu kurum ve kuruluşları, sanayiciler ve iş dünyası arasındaki koordinasyon ve iş birliğini sağlamak amacıyla yapılacaklar istişare edildi. İlde yatırımcılara çeşitli şartlarda hibe ve destek sunan TKDK, KOSGEB ve DOKA, AB Proje Ofisi yetkilileri, 2019 yılında sunmuş oldukları Hibe miktarı ve projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Giresun I. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şahin Öveç, Giresun II. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü M. Bahadır Yılmaz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Giresun İl Koordinatörü Murat Aladağ, KOSGEB Giresun Müdür V. Utku Arslan, TKDK İl Koordinatörü E. Serdar Kurşun, İl Yazı İşleri Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Bürosu Sorumlusu Ali Yılmaz katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.