‘Giresun’un kaybedecek zamanı yok’

GÜNDEM 25.01.2019 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3046+ kez okundu.
 

‘Giresun’un kaybedecek zamanı yok’

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede halkın sıkıntılarını, dertlerini ve beklentilerini dinleyen Şenlikoğlu, vatandaşların isteklerini tek tek not alarak bu istekleri yerine getireceklerinin sözünü verdi. AK Parti’nin gücünü halktan alan ve halka hizmet ederek Türkiye’de ‘Yapılamaz’ denilen devasa projeleri hayata geçiren bir parti olduğunu hatırlatan Şenlikoğlu, “İktidarımızın Türkiye genelinde yaptığı ve bütün dünyanın takdirini kazanan projeleri Giresun yerelinde de halkın hizmetine sunmak için seferber olduk” dedi. Giresun’un artık kaybedecek zamanı olmadığına dikkat çeken Şenlikoğlu, “Giresun’umuzun gerçek potansiyelini çok iyi biliyor ve bu şehri çok iyi tanıyoruz. Çok çalışıp, yeni projeler üreteceğiz, yeni istihdam alanları oluşturacağız. Rabbim izin verir, halkımızda bizi tercih ederse tüketen değil üreten bir belediye olacağız. Altyapıdan üstyapıya hizmetlerle dolu yılları inşallah hep birlikte yaşayacağız. Gönül belediyeciliği anlayışı çerçevesinde Giresun’umuzu Türkiye’de örnek şehirler kategorisine sokacak hizmetlerle buluşturacağız. Biz vatandaşımızın gönlüne girmeye, kalplere dokunmaya, şehrimizin ayağındaki prangalardan kurtulup özlemle beklenen hizmetlerin hayata geçmesi için gönüllü olduk. Tek gayemiz; yeşilin maviyle kucaklaştığı şehrimizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak. İmrenen değil imrenilen bir belediye yapısı oluşturmak, tüketen değil üreten bir anlayışla şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda siz değerli hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede halkın sıkıntılarını, dertlerini ve beklentilerini dinleyen Şenlikoğlu, vatandaşların isteklerini tek tek not alarak bu istekleri yerine getireceklerinin sözünü verdi.

AK Parti’nin gücünü halktan alan ve halka hizmet ederek Türkiye’de ‘Yapılamaz’ denilen devasa projeleri hayata geçiren bir parti olduğunu hatırlatan Şenlikoğlu, “İktidarımızın Türkiye genelinde yaptığı ve bütün dünyanın takdirini kazanan projeleri Giresun yerelinde de halkın hizmetine sunmak için seferber olduk” dedi.

Giresun’un artık kaybedecek zamanı olmadığına dikkat çeken Şenlikoğlu, “Giresun’umuzun gerçek potansiyelini çok iyi biliyor ve bu şehri çok iyi tanıyoruz. Çok çalışıp, yeni projeler üreteceğiz, yeni istihdam alanları oluşturacağız. Rabbim izin verir, halkımızda bizi tercih ederse tüketen değil üreten bir belediye olacağız. Altyapıdan üstyapıya hizmetlerle dolu yılları inşallah hep birlikte yaşayacağız. Gönül belediyeciliği anlayışı çerçevesinde Giresun’umuzu Türkiye’de örnek şehirler kategorisine sokacak hizmetlerle buluşturacağız. Biz vatandaşımızın gönlüne girmeye, kalplere dokunmaya, şehrimizin ayağındaki prangalardan kurtulup özlemle beklenen hizmetlerin hayata geçmesi için gönüllü olduk. Tek gayemiz; yeşilin maviyle kucaklaştığı şehrimizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak. İmrenen değil imrenilen bir belediye yapısı oluşturmak, tüketen değil üreten bir anlayışla şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda siz değerli hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.