‘Giresun’un temsilcisi olacağım’

SİYASET 23.06.2018 - 09:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2711+ kez okundu.
 

‘Giresun’un temsilcisi olacağım’

TBMM’de Giresun’un sesi, gözü, kulağı olacağını ifade eden Necati Tığlı; “Kimse endişe etmesin, ben Giresun Merkezde doğdum, köyleri, ilçeleri, beldeleri karış karış bilirim. Giresun’un hak ettiği hizmetlerin gece gündüz takipçisi olacağım. Ayrım yapmadan Giresunlunun emrinde olacağım” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Necati Tığlı, seçimlere bir gün kala yaptığı açıklamada, Giresun’a adeta taahhütte bulundu. Tığlı; “ 24 saat Giresun’un hizmetlerini takip edeceğim. Hiçbir ayrım yapmadan Giresun’un temsilcisi olacağım. Giresunluların, sivil toplum örgütlerinin, kurum ve kuruluşların taleplerinin, projelerinin, önerilerinin takipçisi olacağım. Ben Giresun merkezde doğdum, ilçeleri, beldeleri, mahalleleri ve köyleri iyi bilirim. Kimse endişe etmesin, birilerinin değil halkın vekili olacağım” dedi. Giresun’un ihmal edilmişliğine vurgu yapan milletvekili adayı Necati Tığlı düşüncelerini şöyle anlattı; “ 16 yıldır tek başına iktidar olan AKP temsilcileri Giresun’a hak ettiği hizmeti getirememiştir. Her ile yapılan üniversite Giresun’a da kurulmuştur. AKP’nin üniversitemizi arka bahçesi yapma anlayışı, bilim yuvamızın gelişmesini engellemiştir. Ordu Giresun Havaalanı tamamen Ordu ilimizin kontrolü altındadır. Havaalanı iktidarın yaptığı en büyük hizmettir. Bunun için kendilerine teşekkür ettik. Ancak havaalanı ile birlikte yapılması gereken entegre projeler ortada yoktur.  Turizm projeleri ve teşvikler ortada yoktur. Giresun planlanan demiryolu projesine dahil edilmemiştir. Çevre yolu, Giresun’u İç Anadolu ve Akdeniz’e bağlayacak oto yol sadece vaat olarak kalmıştır. Giresun ekonomisi ne yazık ki sadece fındığa mahkûm bırakılmıştır”
TBMM’de Giresun’un sesi, gözü, kulağı olacağını ifade eden Necati Tığlı; “Kimse endişe etmesin, ben Giresun Merkezde doğdum, köyleri, ilçeleri, beldeleri karış karış bilirim. Giresun’un hak ettiği hizmetlerin gece gündüz takipçisi olacağım. Ayrım yapmadan Giresunlunun emrinde olacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Necati Tığlı, seçimlere bir gün kala yaptığı açıklamada, Giresun’a adeta taahhütte bulundu. Tığlı; “ 24 saat Giresun’un hizmetlerini takip edeceğim. Hiçbir ayrım yapmadan Giresun’un temsilcisi olacağım. Giresunluların, sivil toplum örgütlerinin, kurum ve kuruluşların taleplerinin, projelerinin, önerilerinin takipçisi olacağım. Ben Giresun merkezde doğdum, ilçeleri, beldeleri, mahalleleri ve köyleri iyi bilirim. Kimse endişe etmesin, birilerinin değil halkın vekili olacağım” dedi.

Giresun’un ihmal edilmişliğine vurgu yapan milletvekili adayı Necati Tığlı düşüncelerini şöyle anlattı; “ 16 yıldır tek başına iktidar olan AKP temsilcileri Giresun’a hak ettiği hizmeti getirememiştir. Her ile yapılan üniversite Giresun’a da kurulmuştur. AKP’nin üniversitemizi arka bahçesi yapma anlayışı, bilim yuvamızın gelişmesini engellemiştir. Ordu Giresun Havaalanı tamamen Ordu ilimizin kontrolü altındadır. Havaalanı iktidarın yaptığı en büyük hizmettir. Bunun için kendilerine teşekkür ettik. Ancak havaalanı ile birlikte yapılması gereken entegre projeler ortada yoktur.  Turizm projeleri ve teşvikler ortada yoktur. Giresun planlanan demiryolu projesine dahil edilmemiştir. Çevre yolu, Giresun’u İç Anadolu ve Akdeniz’e bağlayacak oto yol sadece vaat olarak kalmıştır. Giresun ekonomisi ne yazık ki sadece fındığa mahkûm bırakılmıştır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.