GİRESUN, VAKİT BİRLİK VAKTİ DİYOR

GÜNDEM 31.05.2018 - 18:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2575+ kez okundu.
 

GİRESUN, VAKİT BİRLİK VAKTİ DİYOR

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Av. Kadir Aydın, Giresun ve ilçelerinde çalışmalarına hızla devam ediyor.
Hafta içi Alucra, Çamoluk, Tirebolu, Şebinkarahisar ve Bulancak ilçelerinde esnaf ve vatandaş gezilerinin yanı sıra, iftar programlarına da katılan Milletvekili Adayı Aydın, AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu ülkenin ihtiyacı olduğunu vurguladı. Yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde seçmenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını ilettiklerini kaydeden Aydın, "Ülkemiz sabırsızlıkla 24 Haziran'ı bekliyor. Tüm Giresun ve ilçeleri 24 Haziran'da milli irade destanı yazmaya hazırlanıyor. Kadını erkeği, genci yaşlısıyla bütün Giresun 'Vakit birlik vakti' diyor,  'Vakit Giresun vakti' diyor. Ülkemizin önünde artık yeni bir dönemin kapıları aralanacak. Bu yüzden halkımız 24 Haziran'da güçlü Meclis için, Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'ı, Meclis'te ise partimizi desteklemeye hazırlanıyor" dedi. YOLUMUZ ERDOĞAN'IN YOLU Vatandaşların verdiği desteğe ayrı ayrı teşekkür eden Milletvekili Adayı Aydın, "16 yıldan bu yana milleti için gecesini gündüzüne katan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine omuz vermek için bu yolda mücadelemizi sürdürüyoruz. Bizler AK Parti'nin kuruluşundan bu yana şahsımıza verilen her türlü göreve layık olmak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya hazırız" diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Av. Kadir Aydın, Giresun ve ilçelerinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Hafta içi Alucra, Çamoluk, Tirebolu, Şebinkarahisar ve Bulancak ilçelerinde esnaf ve vatandaş gezilerinin yanı sıra, iftar programlarına da katılan Milletvekili Adayı Aydın, AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu ülkenin ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde seçmenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını ilettiklerini kaydeden Aydın, "Ülkemiz sabırsızlıkla 24 Haziran'ı bekliyor. Tüm Giresun ve ilçeleri 24 Haziran'da milli irade destanı yazmaya hazırlanıyor. Kadını erkeği, genci yaşlısıyla bütün Giresun 'Vakit birlik vakti' diyor,  'Vakit Giresun vakti' diyor. Ülkemizin önünde artık yeni bir dönemin kapıları aralanacak. Bu yüzden halkımız 24 Haziran'da güçlü Meclis için, Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'ı, Meclis'te ise partimizi desteklemeye hazırlanıyor" dedi.

YOLUMUZ ERDOĞAN'IN YOLU

Vatandaşların verdiği desteğe ayrı ayrı teşekkür eden Milletvekili Adayı Aydın, "16 yıldan bu yana milleti için gecesini gündüzüne katan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine omuz vermek için bu yolda mücadelemizi sürdürüyoruz. Bizler AK Parti'nin kuruluşundan bu yana şahsımıza verilen her türlü göreve layık olmak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya hazırız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.