‘Giresun ve Giresunlulara hizmet edeceğiz’

GÜNDEM 15.02.2019 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2260+ kez okundu.
 

‘Giresun ve Giresunlulara hizmet edeceğiz’

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim gezileri kapsamında Çıtlakkale Stadyum Sokak sakinleriyle bir araya geldi.
Mahalle Kahvehanesinde sorunları dinleyerek, Giresun için hedef ve projelerini paylaşan Şenlikoğlu, 1 Nisan sabahında itibaren Giresun’un AK belediyecilik hizmetleriyle buluşacağını, şehrin kronikleşmiş sorunlarını el birliğinde çözeceklerini ifade etti. İşinin ehli mimar ve mühendislerle birlikte Giresun’a nefes aldıracak projeler açıklamaya devam ettiklerini ifade eden Şenlikoğlu, gönül belediyeciliği sloganıyla Giresun ve Giresunlulara hizmet edeceklerini kaydetti. Giresun için 3. Dev projelerini bugün parti il binasında düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklayacaklarını söyleyen Şenlikoğlu, trafikten, otoparka, sosyal ve kültürel alanlardan, modern Pazar yerlerine Giresun’un devasa hizmetlere kavuşacağını vurguladı. Şenlikoğlu, “2019 yerel seçimlerinde Giresun Belediye Başkan adayı olarak, Giresun’unun problemlerini çözmek için sunmuş olduğumuz projelerimizi tanıtımına başladık. İlk olarak Millet Bahçesi projemizi şehrimizle tanıştırdık. Millet bahçesi projemiz sadece bir projeden oluşmayan içerisinde birçok proje barındıran, şehrimizin sosyal ihtiyaçlarına cevap veren bir projedir. Millet bahçesi projemiz şehrimizin bir vizyon projesidir. Şehrimizin önüne bir vizyon koymaya çalıştık ve koyduk. Bu vizyon projesinin ismi 2028 vizyon projesidir. Neden 2028, çünkü projelerin yapılması, bitirilmesi ve şehrin hizmetine sunulması hesap edilerek, Giresun plakasıyla da uyumlu olan bir vizyon hedefi koyduk” dedi. İkinci olarak ‘Nefes Alan Şehir Projesi’ni kamuoyuyla paylaştıklarını aktaran Şenlikoğlu, projeyle trafik ve otopark sorunlarını çözeceklerini belirtti.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim gezileri kapsamında Çıtlakkale Stadyum Sokak sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle Kahvehanesinde sorunları dinleyerek, Giresun için hedef ve projelerini paylaşan Şenlikoğlu, 1 Nisan sabahında itibaren Giresun’un AK belediyecilik hizmetleriyle buluşacağını, şehrin kronikleşmiş sorunlarını el birliğinde çözeceklerini ifade etti. İşinin ehli mimar ve mühendislerle birlikte Giresun’a nefes aldıracak projeler açıklamaya devam ettiklerini ifade eden Şenlikoğlu, gönül belediyeciliği sloganıyla Giresun ve Giresunlulara hizmet edeceklerini kaydetti.

Giresun için 3. Dev projelerini bugün parti il binasında düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklayacaklarını söyleyen Şenlikoğlu, trafikten, otoparka, sosyal ve kültürel alanlardan, modern Pazar yerlerine Giresun’un devasa hizmetlere kavuşacağını vurguladı.

Şenlikoğlu, “2019 yerel seçimlerinde Giresun Belediye Başkan adayı olarak, Giresun’unun problemlerini çözmek için sunmuş olduğumuz projelerimizi tanıtımına başladık. İlk olarak Millet Bahçesi projemizi şehrimizle tanıştırdık. Millet bahçesi projemiz sadece bir projeden oluşmayan içerisinde birçok proje barındıran, şehrimizin sosyal ihtiyaçlarına cevap veren bir projedir. Millet bahçesi projemiz şehrimizin bir vizyon projesidir. Şehrimizin önüne bir vizyon koymaya çalıştık ve koyduk. Bu vizyon projesinin ismi 2028 vizyon projesidir. Neden 2028, çünkü projelerin yapılması, bitirilmesi ve şehrin hizmetine sunulması hesap edilerek, Giresun plakasıyla da uyumlu olan bir vizyon hedefi koyduk” dedi.

İkinci olarak ‘Nefes Alan Şehir Projesi’ni kamuoyuyla paylaştıklarını aktaran Şenlikoğlu, projeyle trafik ve otopark sorunlarını çözeceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.