Giresun bir kez daha yok sayıldı

TURİZM 31.10.2016 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2614+ kez okundu.
 

Giresun bir kez daha yok sayıldı

Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu,...
...Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın (ÇSO) 5-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği Doğu Karadeniz turnesinde Artvin, Rize, Trabzon, Ordu ve Amasya olmak üzere beş şehirde konser vereceğini, bölgede sadece Giresun’un yok sayıldığını belirterek, “Giresun il olduğu ve bir üniversitesi olduğu bilinmiyor mu?” dedi.25 Ekim 2016 tarihli bazı ulusal gazetelerde ÇSO’nun 5-11 Kasım tarihleri arasında Artvin, Rize, Trabzon, Ordu ve Amasya’yı kapsayan bir turneye çıkacağı ve bu illerde üniversitelerde öğrenci ağırlıklı ama halka da açık konserler düzenleneceği haberini okuduğunu belirten Başkan Karaibrahimoğlu, "Resmen Giresun yok sayılmış. Konuyu 28 Ekim 2016 tarihinde bu konuyu sayın Valimize aktarmak için yanına gittiğimde, bu tarihe kadar kendilerinin bu konuda herhangi bir haberi olmadığını ve ilgileneceğini ifade etti" diye konuştu.Bu organizasyonu planlayanların en azından şehrin ilgili önde gelenlerine bilgi aktarmaları ve şehirdeki salon altyapısı ile ilgili bilgi almaları gerektiğini de ifade eden Karaibrahimoğlu, “Senfoni Orkestralarının spor salonlarında ve üniversite salonlarında konser verdiklerini hepimiz biliyoruz veya şahit oluyoruz. Bu nedenle bu şikayetimize salon yetersizliğini bahane etmeleri anlamsız olur. Ki zaten öyle bile olsa en azından bu konuda yetkililerden bilgi alınırdı. Görünen o ki her zamanki gibi Giresun yok sayılmış. Bu şehrin sahipsizliğini bir kez daha bir başka konuda daha gördük" dedi.  
Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu,...
...Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın (ÇSO) 5-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği Doğu Karadeniz turnesinde Artvin, Rize, Trabzon, Ordu ve Amasya olmak üzere beş şehirde konser vereceğini, bölgede sadece Giresun’un yok sayıldığını belirterek, “Giresun il olduğu ve bir üniversitesi olduğu bilinmiyor mu?” dedi.
25 Ekim 2016 tarihli bazı ulusal gazetelerde ÇSO’nun 5-11 Kasım tarihleri arasında Artvin, Rize, Trabzon, Ordu ve Amasya’yı kapsayan bir turneye çıkacağı ve bu illerde üniversitelerde öğrenci ağırlıklı ama halka da açık konserler düzenleneceği haberini okuduğunu belirten Başkan Karaibrahimoğlu, "Resmen Giresun yok sayılmış. Konuyu 28 Ekim 2016 tarihinde bu konuyu sayın Valimize aktarmak için yanına gittiğimde, bu tarihe kadar kendilerinin bu konuda herhangi bir haberi olmadığını ve ilgileneceğini ifade etti" diye konuştu.
Bu organizasyonu planlayanların en azından şehrin ilgili önde gelenlerine bilgi aktarmaları ve şehirdeki salon altyapısı ile ilgili bilgi almaları gerektiğini de ifade eden Karaibrahimoğlu, “Senfoni Orkestralarının spor salonlarında ve üniversite salonlarında konser verdiklerini hepimiz biliyoruz veya şahit oluyoruz. Bu nedenle bu şikayetimize salon yetersizliğini bahane etmeleri anlamsız olur. Ki zaten öyle bile olsa en azından bu konuda yetkililerden bilgi alınırdı. Görünen o ki her zamanki gibi Giresun yok sayılmış. Bu şehrin sahipsizliğini bir kez daha bir başka konuda daha gördük" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.