Giresun İtfaiyesi'nden yardım eli

YAŞAM 27.09.2016 - 11:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4002+ kez okundu.
 

Giresun İtfaiyesi'nden yardım eli

Karadeniz Bölgesini etkisi altına alan aşırı yağışlar bazı bölgelerde sele neden olurken, hayatı önemli derecede olumsuz etkiledi.
Yağışlar mal ve can kaybının yaşanmasına da neden oldu.Aşırı yağışlar sonrası Giresun’un Görele ve Eynesil ilçeleri ile Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde sel meydana gelirken çok sayıda ev ve işyerlerinde su taşkınları yaşandı. Hayatı olumsuz etkileyen yağış sonrası Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından bölgeye içme suyu gönderildi. Yağışların başladığı günden itibaren İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçelere tankerler ile götürülen içme suyu vatandaşlara dağıtıldı. Aynı zamanda Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından acil bir ekipte kurularak ilçelerden gelebilecek talepler için hazır bir şekilde bekletiliyor.
Karadeniz Bölgesini etkisi altına alan aşırı yağışlar bazı bölgelerde sele neden olurken, hayatı önemli derecede olumsuz etkiledi.
Yağışlar mal ve can kaybının yaşanmasına da neden oldu.
Aşırı yağışlar sonrası Giresun’un Görele ve Eynesil ilçeleri ile Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde sel meydana gelirken çok sayıda ev ve işyerlerinde su taşkınları yaşandı. Hayatı olumsuz etkileyen yağış sonrası Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından bölgeye içme suyu gönderildi. Yağışların başladığı günden itibaren İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçelere tankerler ile götürülen içme suyu vatandaşlara dağıtıldı. Aynı zamanda Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından acil bir ekipte kurularak ilçelerden gelebilecek talepler için hazır bir şekilde bekletiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.