Giresun Kuzalan'da Fotomaraton tamamlandı

TURİZM 07.11.2016 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2442+ kez okundu.
 

Giresun Kuzalan'da Fotomaraton tamamlandı

Giresun Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) işbirliğinde düzenlenen 'Kuzalan Tabiat Parkında Güz' Fotomaratonu sonuçlandı.
Maraton sonunda yapılan değerlendirmede Tokat’tan Sefa Genç birinci, Trabzon’dan Çiğdem Akmahmut ikinci ve Van’dan Murat Cacim’in eseri üçüncü oldu. Kuzalan ve bölgeyi tanıtmak amacıyla düzenlenen 'Kuzalan Tabiat Parkında Güz' Fotomaratonu hafta sonu yapıldı.Maratonun 1. günü ana kaynak değerlerinin olduğu sodalı su, anıt ağaçlar, travertenler, şimşir ormanları, şelaleler, subasar ormanları, mağara, değirmen ve Mavi göl bölgesinde ve 2. gün ise Koyunalan Yaylası, Kese Çayırı, Körcealanaltı tur güzergahı ve güzlek bölgesinde yapıldı.  Maraton sonunda ise komisyon tarafından değerlendirme yapıldı ve dereceye girenlerle sergileme kazanan eserler belirlendi. 25 eser sergilemeye 3 eser de mansiyona layık görülürken Tokat’tan Sefa Genç’in eseri birinci, Trabzon’dan Çiğdem Akmahmut’un eseri ikinci ve Van’dan Murat Cacim’in eseri ise üçüncü olarak değerlendirildi. Dereceye girenlerin ödülü ise Giresun Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.Törene Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Terzioğlu, Dereli Kaymakamı Soner Bedir, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Kemal Gürgenci, Trabzon Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Akif Ümüzer, Giresun Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Ertan Kuduban, Giresun Turizm Altyapı Birlik Müdürü Tamer Uzuner ve yarışmacılar katıldı. Giresun'un, Dereli'nin ve Kuzalan Tabiat Parkı'nın tanıtımına faydalı olacak olan fotomaratonda emeği geçen herkese törende teşekkür edildi.   
Giresun Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) işbirliğinde düzenlenen 'Kuzalan Tabiat Parkında Güz' Fotomaratonu sonuçlandı.
Maraton sonunda yapılan değerlendirmede Tokat’tan Sefa Genç birinci, Trabzon’dan Çiğdem Akmahmut ikinci ve Van’dan Murat Cacim’in eseri üçüncü oldu. 
Kuzalan ve bölgeyi tanıtmak amacıyla düzenlenen 'Kuzalan Tabiat Parkında Güz' Fotomaratonu hafta sonu yapıldı.
Maratonun 1. günü ana kaynak değerlerinin olduğu sodalı su, anıt ağaçlar, travertenler, şimşir ormanları, şelaleler, subasar ormanları, mağara, değirmen ve Mavi göl bölgesinde ve 2. gün ise Koyunalan Yaylası, Kese Çayırı, Körcealanaltı tur güzergahı ve güzlek bölgesinde yapıldı.  
Maraton sonunda ise komisyon tarafından değerlendirme yapıldı ve dereceye girenlerle sergileme kazanan eserler belirlendi. 25 eser sergilemeye 3 eser de mansiyona layık görülürken Tokat’tan Sefa Genç’in eseri birinci, Trabzon’dan Çiğdem Akmahmut’un eseri ikinci ve Van’dan Murat Cacim’in eseri ise üçüncü olarak değerlendirildi. 
Dereceye girenlerin ödülü ise Giresun Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
Törene Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Terzioğlu, Dereli Kaymakamı Soner Bedir, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Kemal Gürgenci, Trabzon Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Akif Ümüzer, Giresun Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Ertan Kuduban, Giresun Turizm Altyapı Birlik Müdürü Tamer Uzuner ve yarışmacılar katıldı. 
Giresun'un, Dereli'nin ve Kuzalan Tabiat Parkı'nın tanıtımına faydalı olacak olan fotomaratonda emeği geçen herkese törende teşekkür edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.